Електронний каталог

Р123
Н34          Науково-практичні засади створення функціональних харчових продуктів для осіб з високим фізичним та психоемоційним навантаження [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / Н.В.Притульська(кер.НДР), О.Е.Самойлов, А.А.Самойленко[та ін.] ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, КНТЕУ. – Київ, 2014. – 212 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 178-212. - Дод.


ББК Р123.0+Л996+Р351

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Читальний зал 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 4





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'