Електронний каталог
Л84 Сахарное производство.Цукрове виробництво
Підтеми:
Документи:
- Методы исследования материалов в сахарном производстве [Текст] : Справочное пособие. – М. : Пищевая промышленность, 1975. – 252с. : ил.,табл. – 0.77.
- Мир, сладость, шоколад. Мировой рынок кондитерских изделий [Текст] // Food & Drinks. Продукты и напитки. – К., 2004. – №12. – С.44-50.
- Натуральные подсластители нового поколения [Текст] // Кондитерское производство. – М., 2004. – №2. – С.18-20.
- Рынку сахара нужны громкие имена [Текст] // Продукты питания. – К., 2007. – № 7. – С. 38-39.
- Рынок сахара. Повысятся ли цены? [Текст] // Продукты питания. – 2000. – №17. – С.3.
- Сахар [Текст] // Агроперспектива. – 2001. – №6(18). – С.41.
- Сахар [Текст] // Агроперспектива. – 2001. – №7(19). – С.39.
- Сахар [Текст] // Агроперспектива. – 2001. – №9(21). – С.37-38.
- Сахар [Текст] // Агроперспектива. – 2001. – №10(22). – С.43-44.
- Сахар [Текст] // Агроперспектива. – 2001. – №12(24). – С.29.
- Сахар [Текст] // Агроперспектива. – К., 2002. – №1(25). – С.31-32.
- Сахар [Текст] // Агроперспектива. – К., 2002. – №2(26). – С.43-44.
- Создавая отличный сладкий вкус: Немецкое качество на рынке подсластителей [Текст] // Пищевая промышленность. – 2001. – №10. – С.70-71.
- Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції "Розробка та впровадження нових технологій і обладнання у харчову та переробні галузі АПК" [Текст] / Мін-во освіти України. – К. : КТІХП, 1993. – 648с. – ISBN 5-8238-0154-8 : 21000.00.
- Авдієнко, С. О. Підвищення ефективності очищення дифузійного соку шляхом удосконалення прогресивного попереднього вапнування [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Авдієнко С. О. ; 05.18.05-технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – К. : НУХТ, 2008. – 20с.
- Артемова, Е. Сахарная свекла и пищевые добавки из нее [Текст] / Е. Артемова // Питание и общество. – 2001. – №9. – С.21.
- Бабко, Є. М. Удосконалення промислової кристалізації цукрози застосуванням рециркуляції [Текст] : Автореферат дис...канд.тех.наук / Бабко Є. М. ; 05.18.12-процеси та обладнання харчових,мікробіологічних і фармацевтичних виробництв. – К. : УДУХТ, 2001. – 17с.
- Бібік, Д. В. Розроблення способів очищення сиропу, жовтого цукру та його клеровок у бурякоцукровому виробництві [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Бібік Д. В. ; 05.18.05-технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2009. – 19с.
- Блаженко, С. І. Підвищення ефективності процесу сокодобування в цукровому виробництві на основі апаратів секційного типу [Текст] : Автореферат дис...канд.тех.наук / Блаженко С. І. ; 05.18.12-процеси та апарати харчових виробництв. – К. : Укр.держ.унів.харч.технологій, 2000. – 21с.
- Боковець, В. В. Підвищення ефективності використання основного капіталу на підприємствах бурякоцукрового виробництва Вінницької області [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Боковець В. В. ; 08.06.01-економіка,організація і управління підприємствами. – К. : НУХТ, 2003. – 19с.
- Бондарь, В. Рынок сахара: Сезон 2003/04 гг [Текст] / В. Бондарь // Агроперспектива. – К., 2003. – №9(45). – С.32-33.
- Бондарь, В. С. Проблемы резвития рынков сахара Украины и России [Текст] / В. С. Бондарь // Агроперспектива. – К., 2003. – №5(41). – С.12-14.
- Борисюк, П. Солодкі мрії [Текст] / П. Борисюк // Агроперспектива. – К., 2005. – № 10 (70). – С. 41-45.
- Борисюк, П. Г. Підсумки роботи бурякоцукрової галузі України у 2003 р. та завдання на 2004 р. [Текст] / П. Г. Борисюк // Цукор України. – К., 2003. – №6. – С.2-5.
- Бугаенко, И. Ф. Технохимический контроль сахарного производства [Текст] / И. Ф. Бугаенко. – М. : Агропромиздат, 1989. – 216c. – (Учебники и учеб.пособия для студентов высших учебных заведений). – ISBN 5-10-000909-8 : 0.80.
- Варченко, О. М. Світовий досвід регулювання ринку цукру та його використання в Україні [Текст] / О. М. Варченко // Вісник аграрної науки. – К., 2002. – №4. – С.71-73.
- Варченко, О. М. Споживчий попит на цукор в аграрному маркетинзі [Текст] / О. М. Варченко // Вісник аграрної науки. – К., 2002. – №7. – С.71-72.
- Васькина, В. А. Сахарозаменители в технологии производства зефира [Текст] / В. А. Васькина, Н. А. Львович // Кондитерское производство. – Москва, 2011. – № 1. – С. 16-19.
- Верхола, Л. А. Вдосконалення процесу теплової обробки бурякової стружки в дифузійних установках бурякоцукрового виробництва [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Верхола Л. А. ; 05.18.12-процеси та обладання харчових,мікробіологічних і фармацевтичних виробництв. – К. : НУХТ, 2007. – 21с.
- Гончар, Н. и др. Кисломолочний напiй з пектином [Текст] / Н. и др. Гончар // Харчова i переробна промисловість. – 1997. – №1. – С.22-23.
- Гончар, О. В. Цукор в Україні та за її межами (за даними Держкомстату) [Текст] / О. В. Гончар // Фондовый рынок. – 2001. – №36. – С.22-25.
- Гончарук, А. Г. Об эффективности производства сахара в Украине [Текст] / А. Г. Гончарук // Цукор України. – К., 2008. – № 2. – С. 5-9.
- Григоренко, Н. Натуральный цукрозамінник із цукрового сорго [Текст] / Н. Григоренко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2011. – № 6 (79). – С. 3-5.
- Гудзенко, Д.Г.и др. Пектин - диспергатор бета-каротина в воде [Текст] / Д.Г.и др. Гудзенко // Пищевая промышленность. – 1998. – №11. – С.58.
- Гусарук, Т. С. Технологічна оптимізація якості вапняного молока для підвищення ефекту очищення дифузійного соку [Текст] [Текст] : Автореферат дис... канд.техн.наук / Гусарук Т. С. ; 05.18.05-технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – К. : НУХТ, 2008. – 22с.
- Гусятинська, Н. А. Наукове обгрунтування та розроблення фізико-хімічних методів інтенсифікації вилучення сахарози з цукрових буряків [Текст] [Текст] : Автореферат дис...д-ра техн.наук / Гусятинська Н. А. ; 05.18.05-технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – К. : НУХТ, 2008. – 41с.
- Демчинский, Ф. А. Производство расфасованного сахара-рафинада [Текст] / Ф. А. Демчинский. – М. : Пищевая промышленность, 1972. – 123с. : ил.,табл. – 0.26.
- Дзьомбак, І. Гіркий цукор: Про деякі питання подальшого розвитку бурякоцукрового комплексу нашої держави [Текст] / І. Дзьомбак, В. Хіхловський // Харчова і переробна промисловість. – К., 2003. – №10. – С.14-16.
- Диколенко, М. Свеколики. Рынок сахара [Текст] / М. Диколенко // Бизнес. – Київ : Блиц-Информ, 2012. – № 6. – С. 62-65.
- Донченко, Л. В. Технология пектина и пектинопродуктов [Текст] : Учеб.пособие / Л. В. Донченко. – М. : ДеЛи, 2000. – 256с. – ISBN 5-93314-005-8 : 34,00;40.90.
- Дорохович, А.Н. Мурзин А.В. Анализ рынка сахарозаменителей нового поколения [Текст] / А.Н. Мурзин А.В. Дорохович // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2015. – №1-2. – С. 19-21.
- Дорохович, А. Н. Сахара и оценка их качества по комплексному показателю [Текст] / А. Н. Дорохович, Е. А. Кохан, А. В. Божок // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2014. – № 5 (113). – С. 22-24.
- Дорохович, В. Цукрозамінники нового покоління в кондитерському тісті [Текст] / В. Дорохович // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2011. – № 4 (77). – С. 28-29.
- Ермолаева, Г. А. Сахар и его заменители в производстве продуктов питания [Текст] / Г. А. Ермолаева, Л. А. Сапронова, Б. Г. Кривовоз // Пищевая промышленность. – Москва, 2012. – № 6. – С. 48-51.
- Євдощак, В. І. Облік і контроль витрат цукрового виробництва та формування собівартості продукції [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Євдощак В. І. ; 08.06.04-бухгалтерський облік,аналіз і аудит. – К. : КНТЕУ, 2006. – 18с.
- Євдощак, В. І. Облік і контроль витрат цукрового виробництва та формування собівартості продукції [Текст] [Текст] : дис...канд. екон. наук / Євдощак В. І. ; 08.06.04 - бух. облік, аналіз і аудит; наук. кер. В.П.Дудко. – Київ, 2006. – 170 с. – (КНТЕУ). – Дод.
- Задворний, А. С. Розвиток зовнішнього ринку цукру в Україні. [Текст] / А. С. Задворний // Економіка АПК. – 2000. – №10. – С.77-80.
- Замура, С. А. Підвищення ефективності додаткового очищення соків та сиропу з використанням кремнієвих реагентів [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Замура С. А. ; 05.18.05-технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2009. – 21с.
- Кабаш, Н. Пустыня Сахара. Обзор рынка сахара [Текст] / Н. Кабаш // FOOD UA. Продукты Украины. – Київ : Рема-Принт, 2011. – № 1-2. – С. 42-46.
- Калініченко, М. Ф. Сучасний стан енергетичного госпадарства та проблемні питання енергозбереження в цукровій промисловості України [Текст] / М. Ф. Калініченко, В. І. Білан // Цукор України. – К., 2007. – № 1. – С. 6-8.
1
2
3
|