Електронний каталог
Л848 Производство пектиноых веществ.Виробництво пектинових речовин
Документи:
- Каліновська, т. Розробка технології переробки виноградних вичавок з отриманням пектиновмісних напівфабрикатів для кондитерської промисловості [Текст] / т. Каліновська, В. Оболкіна, І. та ін. Крапівницька // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 7-8 (116-117). – С. 6-11.
- Каліновська, Т. В. Дослідження вмісту пектинових речовин напівфабрикатів з виноградних вичавок та визначення їх сорбційних властовостей [Текст] / Т. В. Каліновська, В. І. Оболкіна, С. Г. Кияниця // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2013. – № 4 (25). – С. 69-74.
- Кушнір, О. В. Розроблення ефективної технології пектину із коренеплодів цукрових буряків [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Кушнір О. В. ; 05.18.05 - технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2012. – 21 с.
|