Електронний каталог
Л840 Отдельные процессы сахарного производства.Окремі процеси цукрового виробництва
Документи:
- Братюк, Д. В. Удосконалення технології ощищення дифузійного соку із застосуванням додаткових хімічних реагентів [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Братюк Д. В. ; 05.18.04- технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2013. – 20 с.
- Кулинченко, В. Р. Промышленная кристаллизация сахаристых веществ [Текст] [Текст] : монография / В. Р. Кулинченко, В. Г. Мирончук. – Киев : НУПТ, 2012. – 425 с. – Библиогр.: с. 407-418. – ISBN 978-966-612-133-5 : 60.00.
- Малишев, В. О. Розроблення способів декальцинації соку другої сатурації кліноптилолітами [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Малишев В. О. ; 05.18.04- технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2013. – 20 с.
- Самілик, М. М. Підвищення ефекту політермічної кристалізації сахарози в перемішувачах-кристалізаторах [Текст] [Текст] : автореферат дис. ... канд. техн. наук. / Самілик М. М. ; 05.18.12 - процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Київ : Нац. ун-т харч. технологій, 2013. – 20 с.
- Ткаченко, С. В. Підвищення ефективності очищення дифузійного соку з використанням гідроксиду алюмінію в нанорозмірному стані [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Ткаченко С. В. ; 05.18.05-технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2014. – 20 с.
|