Електронний каталог
якість продовольчих товарів
Документи:
- Activity report (1997-98) of COST actions in the domain of food sciences and technology [Текст] / European Commission; European cooperation in the field of scientific and technical research; Edit. by Francisca Serra. – Luxembourg : Directorate-General Research, 1999. – 91 p. – ISBN 92-828-7722-1.
- Ассортимент и качество товаров [Текст] : Тематический сборник научных трудов / Мин-во торговли УССР;КТЭИ;Отв.ред.Т.И.Скирда. – К. : КТЭИ, 1978. – 170с. – 0.60.
- Ассортимент и качество товаров [Текст] : Тематический сборник научных трудов / Мин-во торговли УССР;КТЭИ;Отв.ред.Т.И.Скирда. – К. : КТЭИ, 1979. – 180с. – 0.60.
- Ассортимент и качество товаров [Текст] : Тематический сборник научных трудов / Мин-во торговли УССР;КТЭИ;Отв.ред.Т.И.Скирда. – К. : КТЭИ, 1981. – 154с. – 0.60.
- Використання ЕОМ у харчових виробництвах [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 7.091711 "Технологія харчування" / Уклад.:О.Ю.Завадинська,О.М.Григоренко. – К. : КДТЕУ, 1999. – 75с. – 6.80.
- Експертиза товарів. Розділ "Експертиза продовольчих товарів" [Текст] : Лабораторний практикум / Каф. товарознавства та експ. харч. прод.; уклад. С.О. Белінська, О.Л. Романенко. – 89/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 74 c. – 7,83.
- Зернобобовые культуры в интенсивном земледелии [Текст] / Сост.:В.П.Орлов,А.П.Исаев,С.И.Лосев. – М. : Агропромиздат, 1986. – 206с. : илл. – 0.65.
- Ідентифікація та методи визначення фальсифікації товарів [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Т.М. Коломієць, Ю.М. Мотузка, Ю.П.Павлюченко, Д.П.Антюшко; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю, Каф. товарознавства та митної справи. – 176/17[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 22 c. – 23,00.
- Ковбасні вироби,натуральні продукти зі свинини,яловичини,баранини,напівфабрикати,консерви [Текст] : Лабораторний практикум:Навч.посібник / Упоряд.О.А.Коваль. – К. : Основа, 2004. – 168с. – Бібліогр.166с. – ISBN 966-699-083-0 : 42.25.
- Кружки качества на японских предприятиях [Текст]. – М. : Изд.стандартов, 1990. – 70с. – ISBN 5-7050-0086-3 : 1,00.
- Методические указания по лабораторному контролю качества пищи [Текст] : Отбор проб и физико-химические методы испытаний. Т.1. Ч.3 / Мин-во торговли Украины. – К. : УкрНИИТОП, 1983. – 304с. – 3.00.
- Методические указания по лабораторному контролю качества пищи [Текст] : Отбор проб и физико-химические методы испытаний. Т.2. Ч.3 / Мин-во торговли Украины. – К. : УкрНИИТОП, 1983. – 304с. – 3.00.
- Новое в технике и технологии кондитерского производства [Текст] / Под ред. М.М.Истоминой. – М. : Пищевая промышленность, 1972. – 190с. : ил.,табл. – Библиогр. – 0.67.
- Новые кондитерские изделия [Текст]. – М. : Пищевая промышленность, 1977. – 71с. : илл.;табл. – (Качество,ассортимент). – 0.20.
- Оптимизация ассортимента и качества товаров народного потребления [Текст] : Сборник научных трудов / Под ред.Л.П.Покотылюка. – К. : КТЕІ, 1992. – 171с. – ISBN 5-7707-2000-Х : 1.50.
- Оценка качества зерна [Текст] : Справочник / Сост.:И.И.Василенко,В.И.Комаров. – М. : Агропромиздат, 1987. – 208с. : ил. – 1.10.
- Підвищення якості і вдосконалення асортименту товарів народного споживання [Текст] : Збiрник наукових праць / Под ред Л.П.Покотилюка. – К. : КТЕI, 1994. – 154с. – 5 000.00.
- Повышение качества мяса бройлеров [Текст] : Научные труды ВАСХНИЛ / Гл.ред.С.И.Сметнев. – М. : Колос, 1975. – 158с. – 0.50.
- Повышение качества пищевых яиц [Текст] : Научные труды ВАСХНИЛ / Ответ..ред.С.И.Сметнев. – М. : Колос, 1976. – 224с. – 0.73.
- Повышение технологической эффективности холодильной обработки и хранения пищевых продуктов [Текст] : Межвузовский сборник научных трудов. – Л. : Лениградский технологический институт, 1984. – 151с. – 0.80.
- Повышение эффективности применения искусственного холода в решении задач агропромышленных объединений [Текст] : Межвузовский сборник научных трудов. – Л. : Ленинградский технологический институт, 1985. – 154с. – 0.80.
- Правила проведения сертификации и пищевых продуктов и продовольственного сырья [Текст] : Система сертификации ГОСТ Р. – СПб. : Тест-Принт, 2000. – 179с. – (Мир качества. Вып.29). – 6.00.
- Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст] [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ.конф.,18 жовт. 2012 р.,м.Харків у 2-х ч. ч.1 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А.Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 477 с. – 60.00.
- Прогресивні напрями формування та забезпечення гарантій якості продуктів харчування спеціального призначення в Україні [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / Н.В. Притульська (кер.НДР), Г.Б. Рудавська, Є.В. Тищенко [та ін.] ; М-во освіти і науки України, КНТЕУ. – Київ, 2006. – 170 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 155-170. - Дод.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. Вип. 2 (20) / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А.Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2014. – 269 с. – 49.59.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Збірник наукових праць. Вип.2(6) / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 313с. : іл.;таб. – 30,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. Вип. 2 (16) / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А.Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 429 с. : іл. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип.1(11) / відп.ред.О.І.Черевко. – Харків : ХДУХТ, 2010. – 502с. – 50.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. вип.1 (11) / ред.кол.: О.І.Черевко (відп. ред.), В.М. Михайлов, О.Я. Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2010. – 502с. – 50.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. вип. 1(17). ч.2 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, М.П. Головко та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 234 с. : іл. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. вип. 1(17). ч.1 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, М.П. Головко та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 349 с. : іл. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. вип. 2 (18) / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, М.П. Головко та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 291 с. : іл. – 14.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип.1(9) / відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2009. – 641с. – 50,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип.2(10) / відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2009. – 573с. : іл. – 50,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип.2(12) / відп.ред.О.І.Черевко. – Харків : ХДУХТ, 2010. – 516с. – 50.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. вип.2 / відповід.ред. О.І.Черевко. – Харків : ХДУХТ, 2005. – 369с. – 20.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип. 1 (13) / [відп.ред. О.І.Черевко]. – Харків : ХДУХТ, 2011. – 457 с. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип. 2 (14) / [відп.ред. О.І.Черевко]. – Харків : ХДУХТ, 2011. – 430 с. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. Вип. 1 (15) / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А.Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 608 с. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Збірник наукових праць. Вип.1(3) / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2006. – 454с. – 20,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Збірник наукових праць. Вип.1(5) / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 610с. – 40,00.
- Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць:У 2-х ч. Ч.1 / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х., 2000. – 386с. : іл.;табл. – ISBN 966-7885-03-8 : 10.00.
- Производство молока [Текст] / Отв.ред.И.А.Даниленко. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Колос, 1972. – 336с. : илл. – 0.80.
- Рациональное питание [Текст] : Республиканский межведомственный сборник.Биологическая ценность и безвредность пищевых продуктов. Вып.18 / Отв.ред.П.Н.Майструк. – К. : Здоровье, 1983. – 120с. – 1.30.
- Состав и свойства молока как сырья для молочной промышленности [Текст] : Справочник / Н.Ю.Алексеева,В.П.Аристова,А.П.Патратий и др.;Под ред. Я.И.Костина. – М. : Агропромиздат, 1986. – 239с. : ил. – 1.30.
- Справочник по качеству зерна и продуктов его переработки [Текст] / Сост.Б.М.Машков,В.Т.Тевосян. – М. : Колос, 1971. – 352с. – 2.52.
- Технология производства продукции общественного питания [Текст] / Сост.:В.С.Баранов,А.И.Мглинец,Л.М.Алешина. – М. : Экономика, 1986. – 400с. – 1.20.
- Товароведение пищевых продуктов [Текст] : Науч. труды. Вып.6 / МИНХ им. Г.В.Плеханова; Гл. ред. А.А.Колесник. – М. : МИНХ, 1977. – 147с. – 0.93.
- Товароведение пищевых продуктов [Текст] : Науч.труды. Вып.5 / МИНХ им.Г.В.Плеханова;Гл.ред.А.А.Колесник. – М. : МИНХ, 1976. – 156с. – 0.98.
- Товароведение пищевых продуктов [Текст] : Науч.труды. Вып.1 / МИНХ им. Г.В.Плеханова; Гл. ред. Н.И.Козин. – М. : МИНХ, 1973. – 238с. – 1.50.
1
2
3
4
5
|