Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.3
Н76
Новые кондитерские изделия
[Текст]. – М. : Пищевая промышленность, 1977. – 71с. : илл.;табл. – (Качество,ассортимент). – 0.20.
ББК 6П8.3
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
4
4
Теми документа
Каталог книг/Я/якість
Каталог книг/Т/технологічний процес
Каталог книг/К/кондитерське виробництво
Каталог книг/К/кондитерська промисловість
Каталог книг/Я/якість продовольчих товарів
Статистика використання: Видач: 3
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'