Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.9
Т38
Технология производства продукции общественного питания
[Текст] / Сост.:В.С.Баранов,А.И.Мглинец,Л.М.Алешина. – М. : Экономика, 1986. – 400с. – 1.20.
ББК 6П8,9
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
3
3
Учбовий фонд
4
2
Теми документа
Каталог книг/Г/громадське харчування
Каталог книг/Т/технологія виробництва
Каталог книг/Я/якість
Каталог книг/Х/холодильна обробка харчових продуктів
Каталог книг/Я/якість продовольчих товарів
Статистика використання: Видач: 609
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'