Електронний каталог
технологія консервування
Документи:
- Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв,ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Тези доповідей міжнародної науково-практичної конференції,присвяченої 40-річчю Харківського державного університету харчування та торгівлі 17 жовтня 2007 року.В 2 ч. Ч.1 / Відп.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 290с. : іл.;табл. – ISBN 966-405-067-9 : 30,00.
- Абд, Эль Басир Шараф Эль Сайед Имам Повышение качества и совершенствование технологии консервированных соевых бобов [Текст] : Автореферат дисс...канд техн. наук / Абд Эль Басир Шараф Эль Сайед Имам ; 05.18.13-технология консервированных пищевых продуктов. – Одесса : Одес.ТИПП им.Ломоносова М.В., 1981. – 23с.
- Белоусов, Д. П. Технология консервирования и технохимический контроль [Текст] / Д. П. Белоусов, А. М. Осипов. – М. : Экономика, 1965. – 432с. : ил. – 0.99.
- Белохонова, А. В. Физические и химические изменения,происходящие при солении томатов,и влияние их на качество готовой продукции [Текст] : Автореферат дисс...канд.техн.наук / Белохонова А. В. ; 05.18.15-товароведение продовольственных товаров. – К. : КТЭИ, 1977. – 28с.
- Белохонова, А. В. Физические и химические изменения,происходящие при солении томатов,и влияние их на качество готовой продукции [Текст] : Дисс...канд.техн.наук / Белохонова А. В. ; 05.18.15-товароведение продовольственных товаров. – К., 1977. – 91с. : Прилож. – (КТЭИ).
- Технологія домашнього консервування [Текст] / А. С. Жвалевський, З. П. Камнєва, Л. І. Марчук, Н. І. Федотов. – 5-те вид. – К. : Техніка, 1983. – 143с. : іл. – 0,80.
- Технологія домашнього консервування [Текст] / А. С. Жвалевський, З. П. Камнєва, Л. І. Марчук, Д. И. Хенкін. – 6 вид.,випр. і доп. – К. : Техніка, 1986. – 135с. : іл. – 0,80.
- Технологія домашнього консервування [Текст] / А. С. Жвалевський, З. П. Камнєва, Л. І. Марчук, Д. И. Хенкін. – 3-е вид. – К. : Техніка, 1977. – 144с. : іл. – 0,39.
- Технологія домашнього консервування [Текст] / А. С. Жвалевський, З. П. Камнєва, Л. І. Марчук, Д. И. Хенкін. – 4-е вид. – К. : Техніка, 1979. – 144с. : іл. – 0,75.
- Технологія домашнього консервування [Текст] / А. С. Жвалевський, З. П. Камнєва, Л. І. Марчук, Д. И. Хенкін. – 2-ге вид. – К. : Техніка, 1976. – 144с. : іл. – 0,42.
- Ильченко, С. Г. Технология и технохимический контроль консервирования [Текст] / С. Г. Ильченко, А. Т. Марх, А. Ф. Фанг-Юнг. – 3-е изд.,перераб.и доп. – М. : Пищевая промышленность, 1974. – 423с. : ил. – 1.05.
- Технология пищевых производств [Текст] : Учебник для студентов вузов / Л. П. Ковальская, И. С. Шуб, Г. М. Мелькина, Н. Н. Шебершнева ; Под ред.Л.П.Ковальской. – М. : Колос, 1999. – 752с. – (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). – ISBN 5-10-003283-9 : 65.00.
- Кушніренко, Н. М. Удосконалення технології рибних консервів у томатному соусі [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Кушніренко Н. М. ; 05.18.04-технологія м'ясних,молочних та рибних продуктів. – Одеса : ОНАХТ, 2007. – 17с.
- Никитина, Д. Е. Разработка технологии и потребительские достоинства новых видов растительно-молочных консервов [Текст] : Дисс...канд.техн.наук / Никитина Д. Е. ; 05.18.15-товароведение пищевых продуктов. – К., 1977. – 146с. : Прилож. – (КТЭИ).
- Никитина, Д. Е. Разработка технологии и потребительские достоинства новых видов растительно-молочных консервов [Текст] : Автореферат дисс...канд.техн.наук / Никитина Д. Е. ; 05.18.15-товароведение пищевых продуктов. – К. : КТЭИ, 1977. – 26с.
- Новікова, В. В. Дослідження зберігання кісточкових плодів, оброблених плівкоутворюючими композиціями з використанням лікарсько-рослинної сировини [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Новікова В. В. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів. – Харків : ХДУХТ, 2021. – 20 с.
- Погарський, О. С. Технологія заморожених дрібнодисперсних оздоровчих добавок і продуктів із хлорофілвмісних овочів з використанням кріомеханодеструкції [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Погарський О. С. ; 05.18.13 - технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів. – Київ : НУХТ, 2020. – 24 с.
- Сикорский, З. Технология продуктов морского происхождения [Текст] / З. Сикорский. – М. : Пищевая промышленность, 1974. – 520с. – 2.64.
- Фанг-Юнг, А. Ф. Осветление и фильтрование плодовых соков [Текст] / А. Ф. Фанг-Юнг. – М. : Пищевая промышленность, 1967. – 208с. – 0.53.
- Фанг-Юнг, А. Ф. Технология консервирования плодов и овощей [Текст] / А. Ф. Фанг-Юнг, Б. Л. Флауменбаум, А. К. Изотов. – 3-е изд. – М. : Пищевая промышленность, 1969. – 605с. – 1.26.
- Фанг-Юнг, А. Ф. Технология консервированных плодов,овощей,мяса и рыбы. [Текст] / А. Ф. Фанг-Юнг, Б. Л. Флауменбаум, А.К. Ястребов С.М. Изотов. – М. : Пищевая пром-сть, 1980. – 336с. – 1,10.
- Шаробайко, В. И. Биохимия продуктов холодильного консервирования [Текст] / В. И. Шаробайко. – М. : Агропромиздат, 1991. – 255с. – ISBN 5-10-001666-3 : 0.85.
- Щеглов, Н. Г. Технология консервирования плодов и овощей [Текст] : Учеб.-практ.пособие / Н. Г. Щеглов. – М. : Палеотип;Дашков и К, 2002. – 380с. – ISBN 5-94727-006-4;5-944798-012-6 : 60.70;56.54;61.68;34.68.
- Яспер, В. Консервирование мяса холодом [Текст] / В. Яспер, Р. Плачек ; Пер.с нем.М.П.Аджян;Под ред.В.М.Горбатова. – М. : Пищевая промышленность, 1980. – 120с. : илл.;табл. – Библиогр. – 0.55.
|