Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л81
Ш26
Шаробайко, В. И.
Биохимия продуктов холодильного консервирования
[Текст] / В. И. Шаробайко. – М. : Агропромиздат, 1991. – 255с. – 0.85.
ISBN 5-10-001666-3
ББК Л81+Л813.7
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
4
4
Читальний зал
2
2
Теми документа
Каталог книг/Х/харчові продукти
Каталог книг/К/консервування
Каталог книг/Б/біохімія харчових продуктів
Каталог книг/А/апарати харчових виробництв
Каталог книг/Х/холодильна технологія харчових продуктів
Каталог книг/Т/технологія консервування
Каталог книг/Т/теплові процеси
Каталог книг/Х/холодильна техніка
Каталог книг/О/охолодження
Каталог книг/К/консервування харчових продуктів
Каталог книг/О/основні процеси і апарати харчових виробництв
Статистика використання: Видач: 7
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'