Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л96
Щ33
Щеглов, Н. Г.
Технология консервирования плодов и овощей
[Текст] : Учеб.-практ.пособие / Н. Г. Щеглов. – М. : Палеотип;Дашков и К, 2002. – 380с. – 60.70;56.54;61.68;34.68.
ISBN 5-94727-006-4;5-944798-012-6
ББК Л961я73+Л80-1
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
5
5
Учбовий фонд
30
30
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/К/консервування
Каталог книг/Х/харчовi виробництва
Каталог книг/Т/теоретичні основи харчових виробництв
Каталог книг/Т/технологія консервування
Каталог книг/К/консервне виробництво
Каталог книг/К/консерви
Каталог книг/В/виробництво консервів
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Каталог книг/К/консервування харчових продуктів
Каталог книг/В/виробництво рослинних консервів
Статистика використання: Видач: 70
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'