Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л96
К96
Кушніренко, Н. М.
Удосконалення технології рибних консервів у томатному соусі [Текст]
[Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Кушніренко Н. М. ; 05.18.04-технологія м'ясних,молочних та рибних продуктів. – Одеса : ОНАХТ, 2007. – 17с.
УДК 664.95
ББК Л964+Л80-1
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/Р/рибні консерви
Каталог книг/Т/теоретичні основи харчових виробництв
Каталог книг/Т/технологія консервування
Каталог книг/В/виробництво консервів
Каталог книг/К/консервування риби
Каталог книг/В/виробництво рибних консервів
Статистика використання: Видач: 3
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'