Електронний каталог
обладнання підприємств громадського харчування
Документи:
- +++Оборудование предприятий торговли и общественного питания [Текст] : Полный курс:Учебник для студентов высших учебных заведений / [Под ред.В.А.Гуляева]. – М. : ИНФРА-М, 2002. – 543с. – (Высшее образование). – ISBN 5-16-000919-1 : 29.40.
- Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв,ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Тези доповідей всеукраїнської наукової конференції студентів,присвяченої 40-річчю Харківського державного університету харчування та торгівлі 11-12 квітня 2007 року / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 545с. : іл.;табл. – ISBN 966-405-057-1 : 25,00.
- Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі [Текст] [Текст] : тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студ., 25 квіт. 2013 р., м. Харків у 2-х ч. ч. 1 / [відп. ред. та голова орг. ком. О.І. Черевко]. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 449 с. – ISBN 978-966-405-283-9 : 50.00.
- Використання ЕОМ у харчових виробництвах [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 7.091711 "Технологія харчування" / Уклад.:О.Ю.Завадинська,О.М.Григоренко. – К. : КДТЕУ, 1999. – 75с. – 6.80.
- Исследование теплообмена вязких пищевых продуктов в аппаратах скребкового типа с очищаемой поверхности [Текст] : Отчет / Под рук.И.А.Конвисер. – К., 1972. – 45с. : Прилож. – (КТЭИ).
- Інженерне та технологічне обладнання [Текст] [Текст] : опор.конспект лекцій / авт.: С.Л.Шаповал, І.І. Тарасенко, М.Ю. Криворучко; каф. інженер.-техн. дисциплін. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 96 с. – Бібліогр.: с. 95-96. – 38.00.
- Каталог теплового устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] : Для студентів напряму підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія"професійного спрямування 6.091711"Технологія харчування"варіативної компоненти 6.09171101"Технологія харчування,ресторанна справа / Уклад.Т.Б.Паригіна. – К. : КНТЕУ, 2005. – 141с. – 12.71.
- Каталог теплового устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : освіт.-кваліфікац. рівні "спеціаліст, магістр", галузь знань 0517 "Харч. пром-сть та перероб. с.-г. продукції", напрям підготовки 8.051701 "Харчові технології та інженерія", спец. 05170113 "Технології в ресторанному господарстві" / авт.: Т.Б.Паригіна, Н.П.Форостяна; каф. інженерно-техн. дисциплін. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 212 с. – 30.00.
- Каталог унифицированного оборудования для предприятий общественного питания [Текст] : Проект 65-027. – М. : ГИПРОТОРГ, 1965. – 79с. – 0.63.
- Каталог устаткування (механiчного,теплового,холодильного) пiдприємств громадського харчування для студентів фаху 0917 "Технологiя харчування" [Текст] / Уклад.:І.О.Конвiсер,Г.А.Бублик,Т.Б.Паригiна. – К. : КДТЕУ, 1999. – 66с. – 2.00.
- Каталог холодильного устаткування підприємств ресторанного господарства [Текст] : Для студентів спеціальності 091711 "Технологія харчування" всіх форм навчання / Уклад.І.О.Конвісер. – К. : КНТЕУ, 2005. – 53с. – 5.85.
- Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт із розділу "Теплове устаткування" курсу "Устаткування підприємств ресторанного господарства" [Текст] : для студентів напряму підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія" професійного спрямування "Технологія харчування" усіх форм навчання / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. Т.Б.Паригіна. – 805/05; [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 65 c. – 8.69.
- Методичні вказівки до розвязання ситуаційних завдань з курсу "Устаткування підприємств ресторанного господарства" [Текст] : Для студентів спеціальності 7.091711 "Технологія харчування". Розділ 1 : Механічне устаткування / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. Г.А. Бублик. – 186/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 18 с. – 1.98.
- Механічне устаткування [Текст] : Опорний конспект для студентів спеціальності 7.091710 "Технологія харчування",7.050201 "Менеджмент організацій" / Уклад.Г.А.Бублик. – К. : КНТЕУ, 2001. – 88с. – 7.00.
- Механічне устаткування [Текст] : Опорний конспект для студентів спецiальності 091710,050201 / Уклад.Г.А.Бублик. – К. : КДТЕУ, 1998. – 73с. – 2.00.
- Оборудование для предприятий торговли общественного питания и пищеблоков [Текст] : Отраслевой каталог. Ч.3 : Секционное модулированное оборудование для предприятий торговли и общественного питания. – М., 1977. – 110с.
- Оборудование предприятий общественного питания [Текст] : Учебник для технол.фак.торг.вузов.В 3-х т. Т.3 : Тепловое оборудование / Беляев М.И. – М. : Экономика, 1990. – 559с. – ISBN 5-282-00430-5 : 1.30.
- Оборудование предприятий общественного питания [Текст] : Учебник для.вузов. Т.2 : Торгово-технологическое оборудование / Под ред.:А.И.Черевко,Л.Н.Попов. – М. : Экономика, 1988. – 271с. – ISBN 5-282-00568-9 : 0.80.
- Оборудование предприятий общественного питания [Текст] : Учеб.пособие / Под ред.В.В.Белобородова. – М. : Экономика, 1978. – 389с. – 1.10.
- Опорний конспект лекцій з курсу "Устаткування підприємств торгівлі" [Текст] / Уклад.Ю.М.Григор'єв. – К. : КДТЕУ, 1991. – 20с. – 1.00.
- Опорний конспект лекцій з курсу "Устаткування підприємств громадського харчування" [Текст] : Для студентів спеціалізації 7.091711 "Технологія харчування" всіх форм навчання / Уклад.Ю.М.Григор'єв. – К. : КНТЕУ, 2001. – 52с. – 4.56.
- Опорний конспект лекцiй з курсу "Устаткування пiдприємств торгiвлi" [Текст] / Уклад.Ю.М.Григор'єв. – К. : КДТЕУ, 1999. – 19с. – 1.00.
- Організація ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.: Т.Є.Литвиненко. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 204 с. – Бібліогр.: с. 203-204. – 24.83.
- Організація ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад.:Т.Є. Литвиненко. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 204 с. – Бібліогр.: с.203-204. – 28.90.
- Отраслевой каталог.Оборудование для предприятий торговли общественного питания и пищеблоков [Текст]. Ч.3 : Секционное модулирование оборудование для ПОП. – М., 1977. – 112с.
- Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць:У 2-х ч. Ч.2 / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х., 2000. – 298с. : іл.;табл. – ISBN 966-7885-03-8 : 10.00.
- Разработка эффективной системы использования транспорта в Дарницком тресте столовых г.Киева [Текст] : Отчет / Под рук.Г.И.Бублик. – К., 1985. – 19с. : Прилож. – (КТЭИ).
- Рекомендации по организации и механизации производственных процессов на кулинарных заготовочных фабриках [Текст]. – К. : Укр.НИИ торг.и общ.питания, 1970. – 64с. – 0.85.
- Розвиток масового харчування,готельного господарства і туризму в умовах ринкових відносин [Текст] : Міжнародная науково-практична конференція:Тези доповідей (19-20 жовтня 1994 року,м.Київ) / Відп.ред.А.А.Мазаракі. – К. : КДТЕУ, 1994. – 144с. – ISBN 5-8238-0312-5 : 2.70.
- Сборник трудов республиканской научной конференции "Повышение эффективности процессов и оборудование холодильной и пищевой промышленности" [Текст] : Технологическая секция / Отв.ред.Н.А.Головкин. – Л. : Ленинградский технологический институт холодильной промышленности, 1973. – 157с. – 1.80.
- Секционное модулированное оборудование предприятий торговли и общественного питания [Текст] : Дополнение к части 1-ой. – М. : ГИПРОТОРГ, 1971. – 13с. – 0.20.
- Секционное модулированное оборудование для предприятий общественного питания [Текст] : Типовой проект 70-031/0. – М. : ГИПРОТОРГ, 1971. – 26с. – 0.25.
- Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції "Розробка та впровадження нових технологій і обладнання у харчову та переробні галузі АПК" [Текст] / Мін-во освіти України. – К. : КТІХП, 1993. – 648с. – ISBN 5-8238-0154-8 : 21000.00.
- Устаткування готелів [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. І.І. Тарасенко; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 449/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 22 c. – 12,00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / авт.: А.А. Мазаракі, С.Л. Шаповал, І.І. Тарасенко, та ін. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 639 с. – Бібліогр.: с. 639. – ISBN 978-966-629-586-9 : 150.00.
- Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. С.Л. Шаповал, І.І. Тарасенко, О.С.Болілий; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 309/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 36c. – 59,00.
- Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт.І.І. Тарасенко, О.С.Болілий, О.П.Шинкаренко; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 238/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 70c. – 23,00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. І.І. Тарасенко, О.С. Болілий, О.П. Шинкаренко; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 616/17[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2020. – 98 c. – 26,00.
- Устаткування закладів туристично-рекреаційного комплексу [Електронний ресурс] [Текст] : метод. рек. до самост. роботи студ. / каф. інженер.-техн. дисциплін. – ПП 01-43/21. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт.І.І. Тарасенко, О.С.Болілий, О.П.Шинкаренко; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 238/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 70c. – 23,00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. С.Л. Шаповал, І.І. Тарасенко, Т.Б. Паригіна; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 785/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 34 c. – 13,00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до виконання ситуаційних вправ. Р. ІІ-ІІІ : "Теплове та холодильне устаткування" / авт. С.Л. Шаповал, Т.Б. Паригіна; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 149/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 18 c. – 12,00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. І.І. Тарасенко, О.С. Болілий, О.П. Шинкаренко; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 431/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 98 c. – 24,00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства (теплове і холодильне) [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: І.І. Тарасенко, О.С. Болілий, О.П. Шинкаренко. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 85 с. : табл. – Бібліогр.: с. 85. – 32.00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : програма / авт. С.Л. Шаповал, І.І. Тарасенко; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 260/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 14 c. – 13,00.
- Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: І.І. Тарасенко, О.С. Болілий, М.Ю. Криворучко; каф. інженер.-техн. дисциплін. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 180 с. : табл. – Бібліогр.: с. 180. – 41.00.
- Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: І.І. Тарасенко; каф. інженер.-техн. дисциплін. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 203 с. : табл. – Бібліогр.: с. 203. – 48.00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства (механічне) [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад. І.І. Тарасенко. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 57с. – Бібліогр.:с.57. – 9.24.
- Устаткування закладів ресторанного господарства.Розділ "Теплове устаткування" [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.Т.Б.Паригіна. – К. : КНТЕУ, 2007. – 92с. : табл. – Бібліогр.: с.92. – 8,83.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] : Методичні вказівки та завдання для самостійної роботи із розділу "Теплове устаткування" / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. Т.Б. Паригіна. – 552/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 38 c. – 8,21.
1
2
3
4
5
|