Електронний каталог
проектування підприємств громадського харчування
Документи:
- Курсове проектування устаткування підприємств харчування [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів що навчаються за спеціальністю 7.090221 "Обладнання харчових виробництв" / За ред.:О.І.Черевка,Г.В.Дейниченка. – Х. : Харківська державна академія технолії та організації харчування, 1998. – 155c. : іл. – ISBN 5-7763-2136-0 : 4.00.
- Методические указания по выполнению контрольных работ по курсу"Основы строительного дела и санитарной техники".Тема"ОСНОВЫ ПРОЕКТИРОВАНИЯ ОТОПЛЕНИЯ И ВЕНТИЛЯЦИИ ПРЕДПРИЯТИЙ ОБЩЕСТВЕННОГО ПИТАНИЯ" [Текст] / Сост.Н.В.Боровский. – К. : КТЭИ, 1978. – 64с. : ил.,табл. – (Каф-ра общетехн.наук). – б/ц.
- Методические указания по выполнению дипломного проекта студентами технологического фак-та спец.1011 на тему"Реконструкция предприятий общественного питания" [Текст] / Сост .:А.И.Кисленко,В.И.Карсекин,В.К.Задорожный,Я.С.Столяров. – К. : КТЭИ, 1980. – 15с. – 000.
- Методическое пособие по дипломному проектированию [Текст] : Метод.пособие. – К. : КТЭИ, 1977. – 12с.
- Методичні рекомендації до виконання курсових проектів з дисципліни "Технологічне проектування закладів ресторанного господарства" [Текст] : ОКР "бакалавр", напрям підготовки 0917 "Харчові технології та інженерія", професійне спрямування 091711 "Технологія харчування" / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. О.М. Григоренко. – 583/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 96 c. – 6,44.
- Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів з курсу "Технологічне проектування підприємств" [Текст] : для студентів спеціальності 091711 "Технологія харчування", спеціалізації 01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад.: А.Т. Ратушенко, О.М. Григоренко; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 431/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 40 с. – 5,43.
- Основи автоматизованого проектування [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. Р.А. Расулов, Н.М. Плешкань; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 1027/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 22 c. – 12,50.
- Основи автоматизованого проектування [Текст] [Текст] : програма / авт. С.Л. Шаповал, Р.А. Расулов; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 971/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 10 c. – 7,00.
- Основи автоматизованого проектування [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт / авт. С.Л. Шаповал, Р.А. Расулов, Л.М. Мазур; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 1333/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 46 c. – 18,00.
- Основи автоматизованого проектування [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. С.Л. Шаповал, Р.А. Расулов; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 510/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 22 c. – 14,00.
- Основи автоматизованого проектування [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт / авт. С.Л. Шаповал, Р.А. Расулов, Л.М. Мазур; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 606/14 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 46 c. – 18,00.
- Основи автоматизованого проектування [Текст] [Текст] : програма / авт. С.Л. Шаповал, Р.А. Расулов; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 603/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 10 c. – 11,00.
- Основи автоматизованого проектування [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. С.Л. Шаповал, Р.А. Расулов; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 599/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 22 c. – 22,00.
- Основи автоматизованого проектування [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт / авт. С.Л. Шаповал, Р.А. Расулов, Л.М. Мазур; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 445/15[замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 46 c. – 18,00.
- Основи автоматизованого проектування [Текст] [Текст] : програма / авт. С.Л. Шаповал, Р.А. Расулов; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 1170/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 10 c. – 20,00.
- Основи автоматизованого проектування [Текст] : Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / Каф. інженерно-технічних дисциплін; авт. С.Л. Шаповал, Р.А. Расулов. – 981/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 26 c. – 9,20.
- Практикум з дисципліни "Технологічне проектування підприємств" [Текст] : для студентів фаху 7.050201 "Менеджмент організацій" спеціалізацій 03,04 "Менеджмент громадського харчування", "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" усіх форм навчання / уклад.: В.П. Яцин, А.Т. Ратушенко; Каф. технології і організації громадського харчування. – 76/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 45 с. – 3,49.
- Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць:У 2-х ч. Ч.1 / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х., 2000. – 386с. : іл.;табл. – ISBN 966-7885-03-8 : 10.00.
- Проектування закладів ресторанного господарства [Текст] : Програма і робоча програма / Каф. технології та організації ресторанного господарства; уклад. О.М. Григоренко, С.Л. Шаповал, Р.А. Расулов. – 527/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 26 c. – 5,90.
- Проектування закладів ресторанного господарства (Текст) [Текст] : Програма та робоча програма / авт. А.А. Мазаракі, С.Л. Шаповал, О.М. Григоренко; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 1083/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 33 c. – 33,00.
- Системи автоматизованого проектування [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. С.Л. Шаповал, Р.А. Расулов; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 412/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 30 c. – 56,00.
- Системи автоматизованого проектування [Текст] [Текст] : лабораторний практикум / авт. С.Л. Шаповал, Р.А. Расулов; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 503/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 192 c. – 45,00.
- Технологическое проектирование предприятий общественного питания [Текст] : Учебник для технологических факультетов торговых вузов / Под ред.М.В.Зуева. – М. : Экономика, 1982. – 152с. – 0.40.
- Аграновский, Е. Д. Основы проектирования и интерьер предприятий общественного питания [Текст] : Учебник для технологических отделений техникумов / Е. Д. Аграновский, Б. В. Дмитриев. – М. : Экономика, 1982. – 144с. – 0.35.
- Проектирование предприятий мясной отрасли с основами САПР [Текст] : Учебник для студентов высших учеб.заведений / Л. В. Антипова, Н. М. Ильина, Г. П. Казюлин, И. М. Тюгай. – М. : КолосС, 2003. – 320с. : илл. – (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). – Библиогр.:С.314-315. – ISBN 5-9532-0045-5 : 142.40.
- Ануреева, В. А. Основы проектирования предприятий общественного питания [Текст] / В. А. Ануреева. – М. : Торговая литература, 1961. – 264с. – 0.70.
- Арустамов, Э. А. Технологическое проектирование предприятий общественного питания в потребительской кооперации [Текст] : Учебник / Э. А. Арустамов, А. С. Ванукевич, Т. Худайшукуров. – М. : Экономика, 1982. – 208с. – 0.40.
- Дипломное проектирование [Текст] : Учеб.пособие / М. И. Беляев, Л. М. Беляева, Н. Ф. Григорова, др. и ; Под общ.ред.Шильмана Л.З. – Х. : Харк.ин-т обществ.питания, 1992. – 600с. – табл.библиогр. – ISBN 5-7707-2500-1 : 70.00.
- Бердичевский, В. Х. Проектирование предприятий общественного питания [Текст] : Учеб.пособие для студентов технологических факультетов торговых вузов / В. Х. Бердичевский, В. И. Карсекин. – 2-е изд.,перераб.и доп. – К. : Высшая школа, 1988. – 208с. – ISBN 5-11-000156-1 : 0.65.
- Бердичевский, В. Х. Технологическое проектирование предприятий общественного питания [Текст] : Учеб.пособие для студентов технологического факультета торговых вузов / В. Х. Бердичевский, В. И. Карсекин. – К. : Вища школа, 1979. – 231с. – 0.90.
- Технологическое проектирование заготовочных предприятий общественного питания [Текст] / В. Х. Бердичевский, В. И. Карсекин, М. Б. Резник, др. и. – К. : Тэхника, 1988. – 128с. – ISBN 5-335-00118-6 : 0.50.
- Боровский, Н. В. Строительное проектирование предприятий общественного питания [Текст] : Методические указания по выпуску контрольных работ №1 по курсу "Основы промышленного строительства и сантехники" для студентов заочного технологического факультета / Н. В. Боровский. – К. : КТЭИ, 1972. – 68с. – б/ц.
- Бурлаков, А. Н. Экономико-организационные вопросы совершенствования работы предприятий общественного питания на шахтах [Текст] : Автореферат дисс...канд.экон.наук / Бурлаков А. Н. ; 08.00.05-экономика,организация управления и планирование общественного питания. – К. : КТЭИ, 1977. – 24с.
- Бурлаков, А. Н. Экономико-организационные вопросы совершенствования работы предприятий общественного питания на шахтах [Текст] : Дисс...канд.экон.наук / Бурлаков А. Н. ; 08.00.05-экономика,организация управления и планирование общественного питания. – К., 1977. – 162с. : Прилож. – (Укр.НИИ торг. и общ.пит.).
- Быков, В. В. Предприятия пищевой промышленности [Текст] / В. В. Быков, Н. Б. Розенберг. – М. : Стройиздат, 1982. – 136с. – 0.55.
- Проектирование хлебопекарных предприятий [Текст] : Учеб.пособие для техникумов пищевой промышленности / Л. Ф. Зверева, Ю. А. Колобаев, В. А. Мырсин, Е. С. Смирнов. – М. : Пищевая промышленность, 1971. – 192с. : илл. – 0.75.
- Карсекін, В. І. Проектування підприємств громадського харчування [Текст] : Підручник для учнів технікумів.що навчаються за спец."Технологія пригот. їжі та орг.громад.харчув." / В. І. Карсекін. – К. : Вища школа, 1992. – 241с. : іл. – ISBN 5-11-003753-1 : 8.10.
- Кисленко, А. И. Курсовое проектирование предприятий общественного питания [Текст] : Учеб.пособие / А. И. Кисленко. – К. : КТЭИ, 1975. – 63с. – 0.20.
- Кокурин, В. Ф. Новое в проектировании предприятий общественного питания [Текст] / В. Ф. Кокурин, В. Н. Чиколодова, Л. И. Гусева ; 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1972. – 151с. – 1.31.
- Никуленкова, Т. Т. Проектирование предприятий общественного питания [Текст] : Учебник для студ.вузов,обуч.по спец."Технология продуктов общ.питания" / Т. Т. Никуленкова, Ю. И. Лавриненко, Г. М. Ястина ; Под ред.Т.Т.Никуленковой. – М. : Колос, 2000. – 216с. – (Учебники и учеб. пособия для студентов вузов). – ISBN 5-10-0034-62-9 : 22.36.
- Никуленкова, Т. Т. Проектирование предприятий общественного питания [Текст] : Учебник для студ.вузов,обуч.по спец.1011"Технология и орг.общ.питания" / Т. Т. Никуленкова, В. Н. Маргелов. – М. : Экономика, 1987. – 175с. – 0.50.
- Никуленкова, Т. Т. Проектирование предприятий общественного питания [Текст] : Учебник для студентов высших учеб.заведений,обучающихся по специальности "Технология продуктов общественного питания" направления подготовки "Технология продовольственных продуктов специального назнач / Т. Т. Никуленкова, Г. М. Ястина ; Под ред.Т.Т.Никуленковой. – М. : КолосС, 2006. – 247с. : илл. – (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). – Библиогр.245с. – ISBN 5-9532-0206-7;9785953202060 : 67.20.
- Уренев, В. П. Основы архитектурного проектирования предприятий общественного питания [Текст] : Учеб.пособие / В. П. Уренев. – К. : Вища школа, 1990. – 190с. : Ил. – ISBN 5-11-002421-9 : 0.95.
- Ходанович, Б. В. Строительное дело [Текст] : Учебное пособие для студентов высших учебных заведений / Б. В. Ходанович. – М. : Агропромиздат, 1985. – 240с. : илл. – 0.45.
- Курсове проектування устаткування прiдприємств харчування [Текст] : Навч.посiбник / О. І. Черевко, Г. В. Дейниченко, Н. О. Афукова, В. О. Єфімова ; За ред.:О.I.Черевка,Г.В.Дейниченка. – Х. : Харківська державна академiя технології та органiзацiї харчування, 1998. – 155с. : iл. – ISBN 5-7763-2136-0 : 4.00.
- Шалимов, С. А. Совершенствование организации производства заготовочных предприятий общественного питания [Текст] : Автореферат дисс...канд.экон.наук / Шалимов С. А. ; 594-экономика,организация и планирование торговли. – К. : Укр.НИИ торг. и общ.пит-ния, 1969. – 20с.
- Шалимов, С. А. Технологическое проектирование предприятий общественного питания [Текст] / С. А. Шалимов. – К. : Техніка, 1978. – 128с. : илл. – 0.65.
- Организация работы предприятий общественного питания [Текст] : Учеб.пособие / Н. Н. Шаповалов, В. М. Платонов, В. И. Пивоваров, Б. А. Крымская. – М. : Экономика, 1990. – 272с. – ISBN 5-282-00431-3 : 0.85.
|