Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Н
К21
Карсекін, В. І.
Проектування підприємств громадського харчування
[Текст] : Підручник для учнів технікумів.що навчаються за спец."Технологія пригот. їжі та орг.громад.харчув." / В. І. Карсекін. – К. : Вища школа, 1992. – 241с. : іл. – 8.10.
ISBN 5-11-003753-1
ББК Н
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
2
2
Учбовий фонд
247
242
Читальний зал
5
5
Теми документа
Каталог книг/Г/громадське харчування
Каталог книг/П/проектування підприємств громадського харчування
Каталог книг/Б/будівництво
Статистика використання: Видач: 2011
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'