Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л99
Т38
Технологическое проектирование заготовочных предприятий общественного питания
[Текст] / В. Х. Бердичевский, В. И. Карсекин, М. Б. Резник, др. и. – К. : Тэхника, 1988. – 128с. – 0.50.
ISBN 5-335-00118-6
ББК Л99-5
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
4
4
Учбовий фонд
5
3
Читальний зал
10
10
Теми документа
Каталог книг/Г/громадське харчування
Каталог книг/П/проектування підприємств громадського харчування
Каталог книг/О/обладнання підприємств громадського харчування
Каталог книг/О/обладнання харчових виробництв
Статистика використання: Видач: 503
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'