Електронний каталог
збірники з громадського харчування та кулінарії
Документи:
- Актуальні проблеми розвитку новітніх технологій і сервісу в закладах ресторанного господарства [Текст] : Збірник наук.статей.студ.,які здобувають освіт.-кваліфікац.рівень магістра за напрямом підготов."Харчова технологія та інженерія" спец."Технологія харчування" / Каф.технології і організації ресторан.госп-ва.Відп.ред.М.І.Пересічний;Ред.кол.:М.Ф.Кравченко,Є.В,Тарасенко. – Х. : КНТЕУ, 2008. – 152с. : іл.;табл. – 33.95.
- Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі [Текст] [Текст] : тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студ.,25 квіт. 2013 р., м. Харків у 2-х ч. ч. 2 / [відп. ред. та голова орг. ком. О.І. Черевко]. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 506 с. – ISBN 978-966-405-284-6 : 50.00.
- Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі [Текст] [Текст] : тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студ., 25 квіт. 2013 р., м. Харків у 2-х ч. ч. 1 / [відп. ред. та голова орг. ком. О.І. Черевко]. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 449 с. – ISBN 978-966-405-283-9 : 50.00.
- Інноваційні ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 338 с. – 54.21.
- Інноваційні ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб. наук.ст.студ.,які здобувають освіт.-кваліфікац. рівень"магістр" за спец."Технологія харчування". Ч.1 / редкол.: М.Ф.Кравченко (відп.ред.),М.І.Пересічний,Є.В.Тарасенко; каф.технології і орг.ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 227с. – 40.00.
- Інноваційні ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб. наук.ст.студ. заоч. форми навчання,які здобувають освіт.-кваліфікац. рівень"магістр" спец."Технологія харчування". Ч.1 / відп.ред. М.Ф.Кравченко; каф.технології і орг.ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 373с. – 75.00.
- Кухня традиционная [Электронный ресурс] [Текст] / Новый Диск. – 1 электрон. опт. диск (CD-ROM): зв., цв. (125 МБ). – 2006. – Книга №1. – 139,20. – Систем. требования: Windows 98/2000/ME/XP; Pentium II 500 МГц; 64 Мб ОП; 1024*768 цв. 16 бит; Internet Explorer 6.0 (есть на диске); Flash-плеер 7 (есть на диске); устр. для чтения компакт-дисков.
- Наукова робота молоді - ефективна освіта, сильне суспільство [Текст] [Текст] : матеріали Міжнар. наук.-практ.конф. студ., аспірантів та молодих учених, 22 берез. 2016 р., Харків. – Харків : ХТЕК-КНТЕУ, 2016. – 363 с. – 80.00.
- Наукова робота студентів-ефективний засіб підвищення творчого потенціалу нового покоління будівників незалежної України [Текст] [Текст] : Збірник тез доповідей міжвузівської студ.наук.-практ.конференції 13 квітня 2006 р. / [відп.за вип.Т.Г.Шевчук]. – Х. : Константа, 2006. – 144с. – ISBN 966-342-087-1 : 15.00;20.00;30.00.
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : темат.збірник наук праць. Вип.23 / голов.ред.О.О.Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2010. – 286с. – 50.00.
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] : Темат.зб.наук праць. Вип.7 / Голов.ред.С.О.Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2002. – 412с. – 10.00.
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : темат.зб. наук. праць. Вип.22 / голов.ред.О.О.Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2009. – 483с. – 40.00.
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : темат.зб. наук. праць. Вип.20 / голов.ред.О.О.Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2009. – 341с. – 40.00.
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : темат.зб. наук. праць. т.1. вип. 29 / редкол.: О.О.Шубін (голов.ред.), В.О.Сукманов, А.Д.Гладка та ін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2012. – 335 c. – 50.00.
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : темат.зб. наук. праць. т.2. вип. 29 / редкол.: О.О.Шубін (голов.ред.), В.О.Сукманов, А.Д.Гладка та ін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2012. – 364 c. – 50.00.
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : темат. зб. наук. праць. вип. 8 / голов. ред. О.О. Шубін. – Донецьк : ДонДУЕТ, 2003. – 231 с. – 27.00.
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : тематич. зб. наук. праць. вип. 9 / голов. ред. О.О.Шубін. – Донецьк : ДонДУЕТ, 2003. – 304 с. – 29.00.
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : тематич. зб. наук. праць. вип. 12. т. 1 / голов.ред. О.О.Шубін. – Донецьк : ДонДУЕТ, 2005. – 218 с. – 18.00.
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : темат.зб. наук. праць. Вип. 28 / [голов.ред.О.О.Шубін]. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2012. – 415 c. – 50.00.
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : темат.зб. наук.праць. Вип.25 / голов.ред.О.О.Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2010. – 384с. – 50.00.
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : темат. зб.наук.праць. Вип.14 / [гол.ред.О.О.Шубін]. – Донецьк : ДДУЕТ им.М.Туган-Барановського, 2006. – 274с. – 25.00.
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : темат.зб. наук. праць. Вип.26 / [голов.ред.О.О.Шубін]. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. – 568c. – 50.00.
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : темат.зб. наук. праць. Вип. 27 / [голов.ред.О.О.Шубін]. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. – 487 c. – 50.00.
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : темат.зб. наук. праць. вип. 31 / редкол.: О.О.Шубін (голов.ред.), В.О.Сукманов, А.Д.Гладка та ін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. – 268 c. – 50.00.
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : темат. зб. наук. праць. вип. 12. том 2 / голов.ред. О.О.Шубін. – Донецьк : ДонДУЕТ, 2005. – 339 с. – 25.00.
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : темат.зб. наук. праць. вип. 30 / редкол.: О.О.Шубін (голов.ред.), В.О.Сукманов, А.Д.Гладка та ін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. – 433 c. – 60.00.
- Проблеми якості у громадському харчуванні, готельному господарстві і туризмі [Текст] : збірник наук.праць. – Київ : КДТЕУ, 2000. – 318с. – ISBN 966-7376-50-8 : 10.00.
- Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст] [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ.конф.,18 жовт. 2012 р.,м.Харків у 2-х ч. ч.1 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А.Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 477 с. – 60.00.
- Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст] [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ.конф.,18 жовт. 2012 р., м. Харків у 2-х ч. ч. 1 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А. Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 477 с. – 60.00.
- Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст] [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ.конф.,19 листоп. 2013 р., м. Харків у 2-х ч. ч. 2 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.),Л.М.Янчева, В.М.Михайлов та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 382 с. – ISBN 978-966-405-307-2 : 60.00.
- Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст] [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ.конф.,19 листоп. 2013 р., м. Харків у 2-х ч. ч. 1 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, М.П.Головко та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 481 с. – ISBN 978-966-405-309-6 : 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. вип. 2 (18) / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, М.П. Головко та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 291 с. : іл. – 14.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. Вип. 2 (16) / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А.Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 429 с. : іл. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип.1(11) / відп.ред.О.І.Черевко. – Харків : ХДУХТ, 2010. – 502с. – 50.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. вип.1 (11) / ред.кол.: О.І.Черевко (відп. ред.), В.М. Михайлов, О.Я. Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2010. – 502с. – 50.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. вип. 1(17). ч.2 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, М.П. Головко та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 234 с. : іл. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. вип. 1(17). ч.1 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, М.П. Головко та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 349 с. : іл. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. Вип. 2 (20) / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А.Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2014. – 269 с. – 49.59.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. Вип. 1 (21) / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.О. Гринченко та ін. – Харків : ХДУХТ, 2015. – 539 с. – 52.80.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип.1(9) / відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2009. – 641с. – 50,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип.2(10) / відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2009. – 573с. : іл. – 50,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Збірник наукових праць. Вип.1(5) / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 610с. – 40,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Збірник наукових праць. Вип.2(6) / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 313с. : іл.;таб. – 30,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Збірник наукових праць. Вип.1(3) / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2006. – 454с. – 20,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип. 1 (13) / [відп.ред. О.І.Черевко]. – Харків : ХДУХТ, 2011. – 457 с. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип.2(12) / відп.ред.О.І.Черевко. – Харків : ХДУХТ, 2010. – 516с. – 50.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. вип.2 / відповід.ред. О.І.Черевко. – Харків : ХДУХТ, 2005. – 369с. – 20.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип. 2 (14) / [відп.ред. О.І.Черевко]. – Харків : ХДУХТ, 2011. – 430 с. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. Вип. 1 (15) / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А.Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 608 с. – 60.00.
- Ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб.наук.ст. студ.ден. форми навчання,які здобувають освіт.-кваліфікац.рівень магістра спец. "Технологія харчування". ч.2 / редкол.: М.І.Пересічний,М.Ф.Кравченко (відп.ред.),Є.В.Тарасенко. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 183с. – 50.00.
1
2
|