Електронний каталог

Л99
А43          Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі [Текст] [Текст] : тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студ.,25 квіт. 2013 р., м. Харків у 2-х ч. ч. 2 / [відп. ред. та голова орг. ком. О.І. Черевко]. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 506 с. – 50.00, 55 пр.


ISBN 978-966-405-284-6ББК Л99я4+У290я4+У9(4Укр)8

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Читальний зал 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 2





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'