Електронний каталог
мікробіологія харчових продуктів
Документи:
- Гігієна і санітарія [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: О.Л.Бобось, А.О. Медведєва, В.С. Михайлик. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 98 с. – Бібліогр.: с. 96-98. – 34.00.
- Методичні рекомендації до самостійного вивчення курсу "Мікробіологія харчових продуктів" [Текст] : для студентів заочного відділення факультету ресторанного, готельного та туристичного бізнесу спеціальності 7.09171101 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад. Б.О. Голуб; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 583/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 30 с. – 4,42.
- Мікробіологія [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів за напрямом підготовки 0503 "Торгівля" / Уклад.:Г.Б.Рудавська,В.І.Мандрика,Г.А.Толок. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 172с. : табл. – Бібліогр.: с.172. – 10,73.
- Мікробіологія [Текст] [Текст] : збірник ситуаційних вправ / авт. С.В.Казаченко, Б.О. Голуб; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 25/19 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 85 с. – 35,00.
- Мікробіологія та фізіологія харчування [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. освіти I-IY рівнів акредитації / В.Д.Малигіна, О.А.Ракша-Слюсарева, В.П.Ракова [та ін.]. – Київ : Кондор, 2009. – 241с. – ISBN 9789663512655 : 45.00.
- Мікробіологія та фізіологія харчування [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. освіти I-IY рівнів акредитації / В.Д.Малигіна, О.А.Ракша-Слюсарева, В.П.Ракова [та ін.]. – 2-ге вид., стер. – Київ : Кондор, 2015. – 241с. – ISBN 9789663512655 : 114.00.
- Мікробіологія харчових продуктів [Текст] : лабораторний практикум для студентів факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу усіх форм навчання / уклад.: Г.Б. Рудавська, В.І. Мандрика; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 1162/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 84 с. – 7,55.
- Мікробіологія харчових продуктів [Текст] : програма та робоча програма курсу для студентів напряму підготовки 09.17 "Харчова технологія та інженерія" професійного спрямування 6.091711 "Технологія харчування" варіативної компоненти 6-09101.01"Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад.: Г.Б. Рудавська, Т.К. Лебська, В.І. Мандрика; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 833/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 18 с. – 6,57.
- Мікробіологія харчових продуктів [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.:Г.Б.Рудавська,В.І.Мандрика. – К. : КНТЕУ, 2007. – 69с. : табл. – Бібліогр.69с. – 8,05.
- Мікробіологія харчових продуктів [Текст] : Збірник тестових завдань / Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів; уклад. Б.О. Голуб, В.І. Мандрика. – 544/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 74 c. – 7,48.
- Мікробіологія харчових продуктів [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи для студентів спеціальності 7.091711 "Технологія харчування" спеціалізації 7.091711.01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" денної форми навчання / уклад. Б.О. Голуб; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 398/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 36 с. – 5,40.
- Мікробіологія харчових продуктів [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / Г.Б.Рудавська, В.І.Мандрика; Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 69с. – Бібліогр.: с. 69. – 22.00.
- Мікробіологія харчових продуктів [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів заочної форми навчання / авт. Б.О. Голуб; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 641/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 34 с. – 13,00.
- Мікробіологія харчових продуктів [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Г.Б. Рудавська, Б.О. Голуб; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 308/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 26 с. – 13,00.
- Мікробіологія харчових продуктів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: Г.Б.Рудавська, В.І.Мандрика; каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 69 с. – Бібліогр.: с. 69. – 30.00.
- Харчова мікробіологія [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Б.О. Голуб; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 689/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 15 с. – 16,00.
- Джей, Дж.М. Современная пищевая микробиология [Текст] [Текст] : пер. 7-го англ. изд. / Дж.М. Джей, М.Дж. Лесснер, Д. А. Гольден. – Москва : БИНОМ. Лаборатория знаний, 2012. – 887 с. – (Лучший зарубежный учебник). – ISBN 978-5-94774-920-5 : 328.00.
- Заверуха, Н. М. Гігієна і санітарія [Текст] [Текст] : навч. посіб. / Н. М. Заверуха. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 243 с. – Бібліогр.: с. 236-239. – ISBN 978-966-629-747-4 : 68.00.
- Рудавська, Г. Б. Мікробіологія [Текст] [Текст] : навч. посіб. / Г. Б. Рудавська, Б. О. Голуб, В. І. Мандрика. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 295 с. – ISBN 978-966-629-451-0 : 60.00.
- Рудавська, Г. Б. Мікробіологія [Текст] [Текст] : навч. посіб. / Г. Б. Рудавська, Б. О. Голуб, В. І. Мандрика. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 295 с. – ISBN 978-966-629-451-0 : 50.00.
- Рудавська, Г. Б. Мікробіологія [Текст] [Текст] : підручник / Г. Б. Рудавська, Л. І. Демкевич. – 2-ге вид., переробл. і допов. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 406 с. – Бібліогр.: с. 404-406. – ISBN 966-629-170-3 : 80.00.
|