Електронний каталог

421
М59          Мікробіологія харчових продуктів [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи для студентів спеціальності 7.091711 "Технологія харчування" спеціалізації 7.091711.01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" денної форми навчання / уклад. Б.О. Голуб; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 398/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 36 с. – 5,40.


ББК Л80-1

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 105 Завантажень: 0





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'