Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л80
М59
Мікробіологія харчових продуктів [Текст]
[Текст] : опорний конспект лекцій / Г.Б.Рудавська, В.І.Мандрика; Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 69с. – Бібліогр.: с. 69. – 22.00, 150 пр.
ББК Л80-1
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Учбовий фонд
4
4
Читальний зал
2
2
Теми документа
Каталог книг/Т/теоретичні основи харчових виробництв
Каталог книг/Ф/фізіологія мікроорганізмів
Каталог книг/М/мікробіологічні процеси
Каталог книг/М/морфологія мікроорганізмів
Праці викладачів ДТЕУ/ КНТЕУ/М/Мандрика В.І
Праці викладачів ДТЕУ/ КНТЕУ/Р/Рудавська Г.Б.
Каталог книг/М/мікробіологія харчових продуктів
Каталог книг/М/мікробіологія готових страв
Статистика використання: Видач: 12
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'