Електронний каталог

619
Х20          Харчова мікробіологія [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Б.О. Голуб; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 689/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 15 с. – 16,00.

   ОС "магістр", галузь знань 0305 "Економіка та підприємництво", НП- 030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво", спец. 03051004 "Управління безпечністю та якістю товарів"


ББК Л80-1+Е4

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 16 16


Теми документа


Статистика використання: Видач: 0 Завантажень: 0





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'