Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л80
М59
Мікробіологія харчових продуктів
[Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.:Г.Б.Рудавська,В.І.Мандрика. – К. : КНТЕУ, 2007. – 69с. : табл. – Бібліогр.69с. – 8,05.
ББК Л80-1
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
2
2
Теми документа
Каталог книг/Х/харчовi виробництва
Каталог книг/М/мікробіологія
Каталог книг/Т/теоретичні основи харчових виробництв
Каталог книг/Ф/фізіологія мікроорганізмів
Каталог книг/М/мікробіологічні процеси
Каталог книг/М/морфологія мікроорганізмів
Каталог книг/М/мікробіологія харчових виробництв
Праці викладачів ДТЕУ/ КНТЕУ/М/Мандрика В.І
Праці викладачів ДТЕУ/ КНТЕУ/Р/Рудавська Г.Б.
Каталог книг/М/мікробіологія харчових продуктів
Каталог книг/М/мікробіологія готових страв
Статистика використання: Видач: 1
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'