Електронний каталог

383
М54          Методичні рекомендації до самостійного вивчення курсу "Мікробіологія харчових продуктів" [Текст] : для студентів заочного відділення факультету ресторанного, готельного та туристичного бізнесу спеціальності 7.09171101 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад. Б.О. Голуб; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 583/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 30 с. – 4,42.


ББК Л80-1

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 37





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'