Електронний каталог
Рудавська Г.Б.
Документи:
- Technology and innovation for a sustainable future : a commodity science perspective [Електронний ресурс] [Текст] : 18th Symposium of IGWT, Rome, Sept.24-28th, 2012 - Rome, Italy / ed. by Roberto Merli; IGWT; Academia Italiana di Scienze Merceologiche. – 1 електрон.опт. диск (CD-ROM). – 2012. – 978-88-8286-269-5. – Систем. вимоги: Celeron 1/2 ГГц; 256 Мб ОЗУ; 800*600 px; Java Script; Internet Explorer 5.5.
- Методичні вказівки до вивчення дефектів продовольчих товарів тваринного походження [Текст] / уклад.: Є.В.Тищенко, Г.Б.Рудавська, В.Ю.Міцик, Є.О.Хмельницький; Каф. товарознавства продовольчих товарів. – 269/93 [замовл.]. – Київ : КДТЕУ, 1993. – 21 с. – 1,00.
- Методичні вказівки щодо вивчення дефектів продовольчих товарів тваринного походження [Текст] / уклад.: Н.Г.Салухіна, Л.С.Кириченко, О.Л.Романенко.; Каф. товарознавства продовольчих товарів. – 231/94 [замовл.]. – Київ : КДТЕУ, 1994. – 28 с. – 1,00.
- Методичні рекомендації з курсу " Мікробіологія" [Текст] : для самостійної роботи студентів напряму підготовки 0503 "Торгівля" денного відділення / уклад. Г.Б.Рудавська, Г.А.Толок ; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 631/03 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 38 с. – 3.04.
- Мікробіологія [Текст] : лабораторний проактикум для студентів за напрямом підготовки 0503 "Торгівля" / уклад.: Г.Б. Рудавська, В.І. Мандрика; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 443/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 82 с. – 6,45.
- Мікробіологія [Текст] : робоча програма ОКР "бакалавр", напрям підготовки 0503 "Торгівля", "Товарознавство та торговельне підприємництво" / уклад.: Г.Б. Рудавська, Б.О.Голуб; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 594/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 20 с. – 3.98.
- Мікробіологія [Текст] : програма ОКР "бакалавр", напрям підготовки 0503 "Торгівля", "Товарознавство та торговельне підприємництво" / уклад.: Г.Б. Рудавська, Б.О.Голуб; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 596/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 15 с. – 3.07.
- Мікробіологія [Текст] : лабораторний проактикум для студентів за напрямом підготовки 0503 "Торгівля" / уклад.: Г.Б. Рудавська, В.І. Мандрика; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 679/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 82 с. – 22,00.
- Мікробіологія [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів за напрямом підготовки 0503 "Торгівля" / Уклад.:Г.Б.Рудавська,В.І.Мандрика,Г.А.Толок. – К. : КНТЕУ, 2004. – 172с. – 10.51.
- Мікробіологія [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів за напрямом підготовки 0503 "Торгівля" / Уклад.:Г.Б.Рудавська,В.І.Мандрика,Г.А.Толок. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 172с. : табл. – Бібліогр.: с.172. – 10,73.
- Мікробіологія [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Г.Б. Рудавська, Б.О. Голуб; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 688/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 23 с. – 14,00.
- Мікробіологія харчових продуктів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: Г.Б.Рудавська, В.І.Мандрика; каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 69 с. – Бібліогр.: с. 69. – 30.00.
- Мікробіологія харчових продуктів [Текст] : лабораторний практикум для студентів факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу усіх форм навчання / уклад.: Г.Б. Рудавська, В.І. Мандрика; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 1162/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 84 с. – 7,55.
- Мікробіологія харчових продуктів [Текст] : програма та робоча програма курсу для студентів напряму підготовки 09.17 "Харчова технологія та інженерія" професійного спрямування 6.091711 "Технологія харчування" варіативної компоненти 6-09101.01"Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад.: Г.Б. Рудавська, Т.К. Лебська, В.І. Мандрика; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 833/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 18 с. – 6,57.
- Мікробіологія харчових продуктів [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / Г.Б.Рудавська, В.І.Мандрика; Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 69с. – Бібліогр.: с. 69. – 22.00.
- Мікробіологія харчових продуктів [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Г.Б. Рудавська, Б.О. Голуб; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 308/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 26 с. – 13,00.
- Мікробіологія харчових продуктів [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.:Г.Б.Рудавська,В.І.Мандрика. – К. : КНТЕУ, 2007. – 69с. : табл. – Бібліогр.69с. – 8,05.
- Проблеми формування асортименту,якості та конкурентоспроможності товарів [Текст] : Збірник наук.ст.студ.,які здобувають освіт.-кваліфікац.рівень магістра за напрямом підготов.0503 "Торгівля" спец."Товарознавство та комерційна діяльність" / Каф.товарознавства та експертизи харч.продуктів.Ред.кол.:Т.М.Артюх,Г.Ф.Пугачевський,Г.Б.Рудавська. – К. : КНТЕУ, 2008. – 271с. – 33,14.
- Продовольчі товари (лабораторний практикум) [Текст] [Текст] : навч. посіб. / Н.В.Притульська,Г.Б.Рудавська,В.А.Колтунов та ін. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 505с. – (Товарознавство). – ISBN 966-629-309-9 : 44.66.
- Розробка системи управління якістю і безпечністю функціональних молочних біокоректорів мікроекології людини [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / Г. Рудавська (кер.НДР) , Б. Голуб , С. Даниленко [та ін.] ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, КНТЕУ , Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – Київ, 2011. – 140 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. - Дод.
- Розробка теоретичних та практичних засад ідентифікації продовольчих товарів [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу / Н. В. Притульська (кер.), Г. Б. Рудавська, Є. В. Тищенко, [та ін.] ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України , КНТЕУ. – Київ, 2003. – 150 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. - Дод.
- Товарознавство молочних та яєчних товарів [Текст] : методичні рекомендації до самостійного вивчення курсу "Товарознавство продовольчих товарів", розділ "Товарознавство молочних та яєчних товарів" для студентів напряму підготовки "Товарознавство і торговельне підприємництво" денної форми навчання / уклад. Г.Б. Рудавська ; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 514/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 67 с. – 5.03.
- Товарознавство молочних товарів [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів за напрямом підготовки 05003 "Торгівля" / Уклад.Г.Б.Рудавська. – К. : КНТЕУ, 2005. – 75с. – 9.52.
- Товарознавство молочних товарів [Текст] : Збірник тестових завдань / Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів; уклад. Г.Б. Рудавська. – 5/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 26 c. – 4,51.
- Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "Молочні та яєчні товари" [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / авт. Г.Б. Рудавська, С.П. Кущ; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 47/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 35 c. – 12,00.
- Товарознавство. Молочні та яєчні товари [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / авт.: Г.Б. Рудавська, С.П. Кущ. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 112 с. – Бібліогр.: с.109-112. – 27.00.
- Товарознавство. Харчові продукти. Молочні та яєчні товари [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. Г.Б. Рудавська, С.П. Кущ; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 778/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 22 c. – 10,50.
- Товарознавство. Харчові продукти. Розділ "Молочні та яєчні товари" [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. Г.Б. Рудавська, О.М. Жукевич; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 767/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 63 c. – 20,00.
- Товарознавство. Харчові продукти. Молочні та яєчні товари [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. Г.Б. Рудавська, О.М. Жукевич; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 789/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 17 c. – 14,00.
- Товарознавство. Харчові продукти. Розділ "Молочні та яєчні товари" [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: Г.Б.Рудавська, С.П. Вежлівцева (Кущ), О.М. Жукевич; каф. товарознавства та експертизи харч. продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 122 с. – Бібліогр.: с. 116-122. – 35.00.
- Товарознавство. Харчові продукти. [Текст] [Текст] : програма / авт Белінська С.О., В.В. Ващенко, В.А. Осика, К.В. Мостика, Є.В. Бондаренко, Г.Б. Рудавська, С.П. Вежлівцева, Ю.П. Павлюченко. О.В. Сидоренко, Б.О. Голуб; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 15/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 58 c. – 50,00.
- Управління процесом розроблення й організації виробництва нових продуктів [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів; уклад. Г.Б. Рудавська, В.В. Осієвська. – 77/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 18 c. – 5,53.
- Якість та конкурентоспроможність товарів в умовах глобалізації [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ., які здобувають освіт.-кваліф. рівень магістра за напрямом підготов. 0503 "Торгівля" спец. "Товарознавство та комерц. діяльн.". Ч.2 / [редкол.: Т.М. Артюх, Г.Ф. Пугачевський, Г.Б. Рудавська та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 254 с. – 38.04.
- Якість та конкурентоспроможність товарів в умовах глобалізації [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ., які здобувають освіт.-кваліф. рівень магістра за напрямом підготов. 0503 "Торгівля" спец. "Товарознавство та комерц. діяльн.". Ч.1 / [редкол.: Т.М. Артюх, Г.Ф. Пугачевський, Г.Б. Рудавська та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 297 с. – 41.24.
- Koosch, S. The problems of biological value of soft margarines increasing [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / S. Koosch, A. Rudavska // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 866-870.
- Kush, S. Half-finished goods for iodine enriched dairy coctails [Text] [Текст] / S. Kush, M. Rudavska // Facing the challenges of the future [Text]. – Bucharest : A.S.E., 2010. – Vol. I. – P. 460-465.
- Rudavska, A. Consumer properties of new cream liqueurs [Text] [Текст] / A. Rudavska, T. Bozhko // Facing the challenges of the future [Text]. – Bucharest : A.S.E., 2010. – Vol. I. – P. 547-551.
- Rudavska, A. Functional foods to meet the needs of the army, liquidator of emergencies, emergency victim inhabitants and quality control of these foods [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / A. Rudavska, B. Holub // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 633-637.
- Rudavska, A. The influence of microelements on the ripen and on the quality of cheese with the chederisation of the cheese mass [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / A. Rudavska, O. Kozlovska // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 852-856.
- Ryabchenko, N. Changes in consumer properties of new pickled cheeses during their maturation and storage [Text] [Текст] / N. Ryabchenko, G. Rydavska // Facing the challenges of the future [Text]. – Bucharest : A.S.E., 2010. – Vol. I. – P. 552-556.
- Сучасні проблеми товарознавства [Текст] : Збірник наукових праць / Н. Я. Орлова, Н. К. Кисляк, Г. Б. Рудавська, Г. Ф. Пугачевський. – К. : КНТЕУ, 2004. – 262с. – ISBN 966-629-111-8 : 23.92.
- Рудавська, Г. Напрями удосконалення класифікації лікерів [Текст] / Г. Рудавська, Т. Божко, Н. Метельська // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2015. – № 1 (19). – С. 90-98.
- Рудавська, Г. Інноваційні продукти - перспективи світового ринку продовольчих товарів [Текст]. частина 2 / Г. Рудавська, Б. Голуб // Вісник КНТЕУ. – 2005. – №2. – С.84-92.
- Рудавська, Г. Підвищення антиоксидантної активності відновлених напоїв антистресової дії [Текст] / Г. Рудавська, І. Хахалєва // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – №2(26). – С. 133-142.
- Рудавська, Г. Сенсорний аналіз відновлених напоїв із цикорію методом профілю флейвору [Текст] / Г. Рудавська, І. Хахалєва // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2016. – № 1. – С. 131-136.
- Рудавська, Г. Б. Найважливіші біохімічні процеси,збудниками яких є мікроорганізми [Текст] : Конспект лекцiї / Г. Б. Рудавська. – К. : КДТЕУ, 1997. – 33с. – 2.00.
- Рудавська, Г. Б. Питне молоко [Текст] : Конспект лекцій / Г. Б. Рудавська. – К. : КДТЕУ, 1996. – 35с. – 0.50.
- Рудавська, Г. Б. Сири [Текст] : Текст лекції / Г. Б. Рудавська. – К. : КДТЕУ, 1995. – 52с. – ISBN 5-7763-4338--0 : 45000.00.
- Рудавська, Г. Б. Товарознавство молочних товарiв [Текст] [Текст] : навч.посiб. / Г. Б. Рудавська. – Київ : КДТЕУ, 1998. – 163с. – Бібліогр.160с. – ISBN 966-7376-15-Х : 3.00.
- Рудавська, Г. Б. Мікробіологія [Текст] [Текст] : навч. посіб. / Г. Б. Рудавська, Б. О. Голуб, В. І. Мандрика. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 295 с. – ISBN 978-966-629-451-0 : 60.00.
1
2
|