Електронний каталог

552
Т50          Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "Молочні та яєчні товари" [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / авт. Г.Б. Рудавська, С.П. Кущ; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 47/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 35 c. – 12,00.

   ОКР "бакалавр", галузь знань 0305 "Економіка і підприємництво", напрям підготовки 030510 "Товарознавство та торговельне підприємництво"


ББК Л80-9+Л95-9

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 267





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'