Електронний каталог

373
У67          Управління процесом розроблення й організації виробництва нових продуктів [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів; уклад. Г.Б. Рудавська, В.В. Осієвська. – 77/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 18 c. – 5,53.

   Освітньо-кваліфікаційний рівень "магістр", напрям підготовки 0502 "Менеджмент", спеціальність 050209 "Менеджмент інноваційної діяльності"


ББК У290-55-21+У9(4Укр)300-55

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 0





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'