Електронний каталог
мікробіологія
Документи:
- Большая медицинская библиотека [Текст] : Объем библиотеки - более 25 000 стандартных книжных страниц. – 2002. – 25.00.
- Большая медицинская энциклопедия [Текст] : Объем библиотеки - более 25 000 стандартных книжных страниц. – 2002. – 17.00.
- Большой биологический энциклопедический словарь [Текст] : Около 1000 иллюстраций.Более 7500 статей по биологии.Группы организмов от видов до царств. – 2004. – 14.44.
- Итоги науки и техники [Текст]. Т.2 : Пищевая промышленность / Под ред.А.И.Михайлова. – М. : ВИНИТИ, 1986. – 254с. – (Экономика и организация производства отраслей легкой и пищевой промышленности). – 2.60.
- Матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції аспірантів і студентів "Волинь очима молодих науковців:минуле,сучасне,майбутнє"(18-19 квіт.2007 р.) [Текст] : У 2-х т. Т.2. – Л. : Вежа, 2007. – 232с. – ISBN 978-966-600-266-5 : 20,00.
- Методическое пособие по определению рода бактерий [Текст]. – Ереван : Айастан, 1975. – 160с. – 0.66.
- Методичні рекомендації з курсу " Мікробіологія" [Текст] : для самостійної роботи студентів напряму підготовки 0503 "Торгівля" денного відділення / уклад. Г.Б.Рудавська, Г.А.Толок ; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 631/03 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 38 с. – 3.04.
- Методичні рекомендації до самостійної роботи з курсу "Мікробіологія" [Текст] : для студентів заочного відділення товарознавчого факультету спеціальності 6.050302 "Товарознавство та комерційна діяльність" / уклад. Б.О. Голуб; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 532/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 31 с. – 3,41.
- Методы санитарно-микробиологического исследования объектов окружающей среды [Текст] / Под ред.Г.И.Сидоренко. – М. : Медицина, 1978. – 228с. – 0.60.
- Микробиология продуктов животного происхождения [Текст] : Пер с нем. / Г.Д.Мюнх,Х.Заупе,М.Шрайтер и др. – М. : Агропромиздат, 1985. – 592с. – 3.20.
- Мікробіологія [Текст] : збірник тестових завдань / уклад. В.І. Мандрика; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 712/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 73 с. – 5,36.
- Мікробіологія [Текст] : лабораторний проактикум для студентів за напрямом підготовки 0503 "Торгівля" / уклад.: Г.Б. Рудавська, В.І. Мандрика; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 443/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 82 с. – 6,45.
- Мікробіологія [Текст] : методичні рекомендації для самостійної роботи з курсу для студентів заочної форми навчання товарознавчого факультету за напрямом "Торгівля" / уклад. Б.О. Голуб; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 306/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 41 с. – 4,39.
- Мікробіологія [Текст] : робоча програма ОКР "бакалавр", напрям підготовки 0503 "Торгівля", "Товарознавство та торговельне підприємництво" / уклад.: Г.Б. Рудавська, Б.О.Голуб; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 594/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 20 с. – 3.98.
- Мікробіологія [Текст] : програма ОКР "бакалавр", напрям підготовки 0503 "Торгівля", "Товарознавство та торговельне підприємництво" / уклад.: Г.Б. Рудавська, Б.О.Голуб; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 596/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 15 с. – 3.07.
- Мікробіологія [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів за напрямом підготовки 0503 "Торгівля" / Уклад.:Г.Б.Рудавська,В.І.Мандрика,Г.А.Толок. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 172с. : табл. – Бібліогр.: с.172. – 10,73.
- Мікробіологія [Текст] : лабораторний проактикум для студентів за напрямом підготовки 0503 "Торгівля" / уклад.: Г.Б. Рудавська, В.І. Мандрика; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 679/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 82 с. – 22,00.
- Мікробіологія [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів за напрямом підготовки 0503 "Торгівля" / Уклад.:Г.Б.Рудавська,В.І.Мандрика,Г.А.Толок. – К. : КНТЕУ, 2004. – 172с. – 10.51.
- Мікробіологія [Текст] [Текст] : робоча програма / авт.Б.О. Голуб; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 529/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 23 с. – 16,00.
- Мікробіологія [Текст] [Текст] : методичні рекомендації для самостійної роботи студентів заочної форми навчання / авт. Б.О. Голуб; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 590/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 34 с. – 14,00.
- Мікробіологія [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Г.Б. Рудавська, Б.О. Голуб; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 688/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 23 с. – 14,00.
- Мікробіологія [Текст] [Текст] : збірник ситуаційних вправ / авт. С.В.Казаченко, Б.О. Голуб; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 25/19 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 85 с. – 35,00.
- Мікробіологія харчових продуктів [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.:Г.Б.Рудавська,В.І.Мандрика. – К. : КНТЕУ, 2007. – 69с. : табл. – Бібліогр.69с. – 8,05.
- Мікробіологія харчових продуктів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій для студ. товарознав. і технол. ф-в усіх форм навчання / уклад. Г.А.Толок. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 77 с. – 4.05.
- Общая микробиология [Текст] / Под ред.А.Е.Вершигоры. – К. : Вища школа, 1988. – 343с. : илл. – ISBN 5-11-000096-4 : 1.10.
- Применение холода в пищевой промышленности [Текст] : Микробиология холод.хранен.,холод в мясной и мол.пром-сти. Справочник / Гл. ред. А.В.Быков. – М. : Пищевая промышленность, 1979. – 272с. : ил. – (Холодильная техника). – 2.00.
- Принципы технологии сахара [Текст] : Пер с англ. / Под ред. Г.С.Бенина. – М. : Пищевая промышленность, 1965. – 515с. : ил.,табл. – 2.34.
- Техническая микробиология пищевых продуктов [Текст] / Под ред.А.Я.Панкратова. – М. : Пищевая промышленность, 1968. – 744с. – 1.79.
- Агульник, М. А. Микробиология мяса, мясопродуктов и птицепродуктов [Текст] / М. А. Агульник, И. П. Корнеев. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Пищевая промышленность, 1972. – 272с. : ил.,табл. – Библиогр. – 0.62.
- Азаров, В. Н. Основы микробиологии и пищевой гигиены [Текст] : Учебник / В. Н. Азаров. – М. : Экономика, 1977. – 216с. – 0,33.
- Азаров, В. Н. Основы микробиологии и пищевой гигиены [Текст] : Учебник / В. Н. Азаров. – М. : Экономика, 1981. – 216с. – 0.35.
- Азаров, В. Н. Основы микробиологии и санитарии [Текст] : Учебник / В. Н. Азаров. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1986. – 207с. – 0.40.
- Микробиологический контроль мяса животных,птицы,яиц и продуктов их переработки [Текст] : Справочник / С. А. Артемьева, Т. Н. Артемьева, А. И. Дмитриев, В. В. Дорутина. – М. : Колос, 2002. – 288с. – ISBN 5-9532-0005-6 : 64.80;104.79.
- Асатиани, В. С. Ошибки обмена веществ [Текст] / В. С. Асатиани. – М. : Наука, 1972. – 302с. – 0.94.
- Асонов, Н. Р. Микробиология [Текст] : Учебник для студентов вузов / Н. Р. Асонов. – 4-е изд.,перераб.и доп. – М. : Колос, 2001. – 352с. – (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). – ISBN 5-10-003160-3 : 39.12;64.90.
- Асонов, Н. Р. Микробиология [Текст] : Учебник / Н. Р. Асонов. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Агропромиздат, 1989. – 351с. : илл. – ISBN 5-10-001140-8 : 1.00.
- Асонов, Н. Р. Микробиология [Текст] : Учебник / Н. Р. Асонов. – М. : Колос, 1980. – 312с. : илл. – ISBN 5-10-001140-8 : 0.95.
- Афанасьева, О. В. Микробиологический контроль хлебопекарного производства [Текст] / О. В. Афанасьева. – М. : Пищевая промышленность, 1976. – 143с. : ил.,табл. – Библиогр. – 0.50.
- Бакулина, Н. А. Микробиология [Текст] / Н. А. Бакулина, Э. Л. Краева. – М. : Медицина, 1976. – 424с. : илл. – 0.74.
- Банникова, Л. А. Селекция молочнокислых бактерий и их применение в молочной промышленности [Текст] / Л. А. Банникова. – М. : Пищевая промышленность, 1975. – 255с. : ил.,табл. – Библиогр. – 1.60.
- Банникова, Л. А. Микробиологические основы молочного производства [Текст] : Справочник / Л. А. Банникова, Н. С. Королева, В. Ф. Семенихина ; Под ред. Я.И.Костина. – М. : Агропромиздат, 1987. – 400с. : ил. – 1.60.
- Бароян, О. В. Блики на портрете [Текст] / О. В. Бароян. – М. : Молодая гвардия, 1980. – 160с. : илл. – (Эврика). – 0.35.
- Непрерывное культивирование микроорганизмов [Текст] / К. Беран, М. Бургер, З. Фенцл, Я. Господка. – М. : Пищевая промышленность, 1968. – 547с. : илл. – 2.54.
- Мікробіологія молока і молочних продуктів з основами ветеринарно-санітарної експертизи [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / О. М. Бергілевич, В. В. Касянчук, В. З. Салата, інші та ; за ред. В.В.Касянчук. – Суми : Університетська книга, 2010. – 319 с. – Бібліогр.: с. 310-315. – ISBN 978-966-680-511-2 : 68.05.
- Санитарная микробиология [Текст] : Учебник / Н. В. Билетова, Р. П. Корнелаева, Л. Г. Кострикина, С. Я. Любашенко ; Под ред.С.Я.Любашенко. – М. : Пищевая промышленность, 1980. – 352с. – 0.95.
- Физико-химические и био-химические основы технологии мяса и мясопродуктов [Текст] : Справочник / С. М. Бобылев, Е. В. Гаевой, А. В. Горбатов, Г. Д. Кончаков ; Гл.ред.В.М.Горбатов. – М. : Пищевая промышленность, 1973. – 495с. – (Техника и технология в мясной промышленности). – 2.01.
- Богданов, В. М. Микробиология молока и молочных продуктов [Текст] / В. М. Богданов. – 5-е изд. – М. : Пищевая промышленность, 1969. – 368с. – 0,83.
- Богданова, Е. А. Производство цельномолочных продуктов [Текст] / Е. А. Богданова, Г. И. Богданова. – М. : Пищевая промышленность, 1970. – 200с. – (Для кадров массовых профессий). – 0,36.
- Богданова, Е. А. Производство цельномолочных продуктов [Текст] / Е. А. Богданова, Г. И. Богданова. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Легкая и пищ. пром-сть, 1982. – 200с. – (Для кадров массовых профессий). – 0.35.
- Бочарова, Н. Н. Микрофлора дрожжевого производства [Текст] / Н. Н. Бочарова, Ю. П. Кобрина, Н. В. Розманова. – М. : Пищевая промышленность, 1972. – 150с. : ил.,табл. – Библиогр. – 0.58.
1
2
3
4
|