Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.3
П76
Принципы технологии сахара
[Текст] : Пер с англ. / Под ред. Г.С.Бенина. – М. : Пищевая промышленность, 1965. – 515с. : ил.,табл. – 2.34.
ББК 6П8.3
Додати до списку
Теми документа
Каталог книг/О/обладнання електронне
Каталог книг/М/мікробіологія
Каталог книг/В/виробництво цукру
Каталог книг/Ц/цукор
Каталог книг/Ц/цукрове виробництво
Каталог книг/М/мікробіологія харчових виробництв
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'