Електронний каталог
товарознавство продовольчих товарів
Документи:
- Алкогольные напитки [Текст] : Методы идентификации и определения содержания синтетических красителей / Стандарт отрасли.ОСТ 10 298-2002. – М. : Минсельхоз России, 2002. – 27с. – 63.51.
- Биохимия хранения картофеля,овощей и плодов [Текст] / АН СССР,ин-т биохимии;Отв. ред.В.Л.Кретович,Е.Г.Салькова. – М. : Наука, 1990. – 184с. – ISBN 5-02-004061-4 : 2.70.
- Виробництво та асортимент коньяку [Текст] : Конспект лекції / Уклад.:О.Л.Романенко,В.С.Михайловський. – К. : КНТЕУ, 2001. – 40с. – 3.50.
- Вопросы товароведения продовольственных и непродовольственных товаров [Текст] : Сборник научных трудов / Мин.торг.СССР;ВНИИЭТСУ. – М. : ВНИИЭТСУ, 1974. – 108с. – 0.50.
- Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : Збірник наукових праць / Відп.ред.М.І.Пересічний. – К. : КДТЕУ, 1999. – 190с. – ISBN 966-7376-28-1 : 10.00.
- Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : Збірник наукових праць / Уклад.:М.І.Пересічний,М.М.Калакура,М.К.Булгакова. – К. : КНТЕУ, 2001. – 238с. – ISBN 966-7376-56-7 : 24.00;10.00.
- Експертиза товарів. Розділ "Експертиза продовольчих товарів" [Текст] : Лабораторний практикум / Каф. товарознавства та експ. харч. прод.; уклад. С.О. Белінська, О.Л. Романенко. – 89/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 74 c. – 7,83.
- Закуски [Текст]. – СПб. : Респекс, 1997. – 304с. – (Домашние рецепты). – ISBN 5-7345-0105-0 : 5.00.
- Збірник задач з курсу "Основи товарознавства", розділ "Основи товарознавства продовольчих товарів" [Текст] : для студентів ФЕМП та ОФФ денної форми навчання / укл.: В.В.Ващенко, Н.С. Ясинська; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 707/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 20 c. – 1.58.
- Збірник тестових завдань для контролю знань студентів з курсу " Товарознавство крохмалю, цукру, кондитерських виробів" [Текст] : зі спеціальностей 7.050301 "Товарознавство і комерційна діяльність", 7.050302 "Товарознавство та експертиза в митній справі", 7.050303 "Експертиза товарів та послуг" усіх форм навчання / укл. Л.С.Кириченко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 141/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 48 c. – 3.26.
- Збірник тестових завдань для контролю знань студентів з курсу "Товарознавство зерноборошняних товарів" [Текст] : зі спеціальностей 7.050301 "Товарознавство і комерційна діяльність", 7.050302 "Товарознавство та експертиза в митній справі", 7.050303 "Експертиза товарів та послуг" усіх форм навчання / укл. Н.Г.Салухіна; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 449/03 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 35 c. – 3.56.
- Збірник тестових завдань з курсу "Основи товарознавства" [Текст] : розділ "Основи товарознавства продовольчих товарів" / уклад. В.В.Ващенко, Н.С.Ясинська; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 742/03 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 37с. – 2.23.
- Инструкция по порядку и периодичности контроля за содержанием микробиологических и химических загрязнителей в мясе, птице,яйцах и продуктах их переработки [Текст] / Сост. И.М.Скурихин,И.Б.Куваева,В.А.Тутельян,А.М.Иваницкий. – М. : ДеЛи, 2000. – 80с. – ISBN 5-93314-012-0 : 33.90.
- Ідентифікація та методи визначення фальсифікації товарів [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Т.М. Коломієць, Ю.М. Мотузка, Ю.П.Павлюченко, Д.П.Антюшко; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю, Каф. товарознавства та митної справи. – 176/17[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 22 c. – 23,00.
- Каталог творчих професійних ситуаційних задач до комплексного державного екзамену [Текст] : ОКР "спеціаліст" (7.050301) та "магістр" (8.050301) зі спеціальності "Товарознавство та комерційна діяльність" напряму підготовки 0503 "Торгівля" / уклад.: Н.П. Тихонова, Є.В. Тищенко, О.Л. Романенко [та ін.]; Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – 611/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 91 с. – 7,15.
- Каталог типових професійних ситуаційних завдань до державного екзамену з базової освіти за напрямком підготовки 0503 "Торгівля" [Текст] / уклад.: Н.П. Тихонова, Є.В. Тищенко, О.Л. Романенко [та ін.]; Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – 527/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 66 с. – 4,39.
- Комплексна система управління збереженням плодоовочевої продукції і картоплі [Текст] : Конспект лекцiї / Уклад.В.А.Колтунов. – К. : КДТЕУ, 1995. – 27с. – 5000.00.
- Методи контролю харчових виробництв [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій для студ. спец. 7.091711 "Технологія харчування" / уклад.:Є.В.Тарасенко,В.С.Костюк. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 133с. – 7.71.
- Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу "Основи товарознавства", розділ "Основи товарознавства продовольчих товарів" [Текст] : для студентів ФЕМП з фахів 7.05010801 "Маркетинг на ринку товарів та послуг", 7.05010802 "Рекламний бізнес", 7.050.13 "Комерційна діяльність" денної форми навчання / укл.: В.П.Вербій, Н.С. Ясинська; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 706/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 23 c. – 1.62.
- Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу "Фізико-хімічні методи дослідження якості товарів" [Текст] : для студентів денної та заочної форм навчання товарознавчого факультету / уклад. В.В. Мойсеєва, Б.С. Мраморнов; Каф. хімії. – 233/01 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2001. – 62 с. – 5,00.
- Методичні рекомендації до самостійної роботи з вивчення курсу "Теоретичні основи товарознавства" розділу "Теоретичні основи товарознавства продовольчих товарів" [Текст] / уклад.:Н.Я. Орлова, С.О.Белінська, В.І.Мандрика; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 373/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 51с. – 3.60.
- Методичні рекомендації для самостійного вивчення курсу " Товарознавство продовольчих товарів" [Текст] : для студентів товарознавчого факультету денної форми навчання. Розділ " Крохмаль, цукор, кондитерські вироби" / укл. Л.С.Кириченко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 654/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 29 c. – 2.07.
- Методичні рекомендації для самостійного вивчення навчальної дисципліни "Товарознавство продовольчих товарів" [Текст] : для студентів товарознавчого факультету заочної форми навчання. Розділ "Крохмаль, цукор, кондитерські вироби" / уклад. Л.С. Кириченко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 95/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 48 с. – 4,34.
- Методичні рекомендації до самостійної роботи з курсу "Товарознавство продовольчих товарів" розділу "Товарознавство м`яса і м`ясних товарів" [Текст] : для студентів заочної форми навчання / уклад Ю.П. Павлюченко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 754/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 45 с. – 4,79.
- Мікробіологія [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів за напрямом підготовки 0503 "Торгівля" / Уклад.:Г.Б.Рудавська,В.І.Мандрика,Г.А.Толок. – К. : КНТЕУ, 2004. – 172с. – 10.51.
- Мікробіологія [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів за напрямом підготовки 0503 "Торгівля" / Уклад.:Г.Б.Рудавська,В.І.Мандрика,Г.А.Толок. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 172с. : табл. – Бібліогр.: с.172. – 10,73.
- Наукові і прикладні проблеми товарознавства в ринкових умовах [Текст] : Тези доповiдей на Мiжнароднiй науково-практичнiй конференцiї 21-22 листопада 1996 року,м.Київ / Вiдп.ред.А.А.Мазаракi. – К. : КДТЕУ, 1996. – 147с. – ISBN 5-7763-4389-5 : 6.00.
- Научные труды [Текст]. Вып.72 / Моск. ин-т нар. хоз. им. Г.В.Плеханова; К-ра товароведения прод. тов.;Под ред. Н.И.Козина. – М. : МИНХ, 1970. – 231с. – 1.45.
- Нові технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць. – Х. : ХДАТ, 1999. – 337с. – ISBN 5-7763-2311-8 : 4.00.
- Опорний конспект лекцій з курсу "Методи визначення фальсифікації товарів" [Текст] : Для студентів спеціальностей 8.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність",8.050302 "Товарознавство та експертиза в митній справі" і 6.050303,8.050303 "Експертиза товарів та послуг" / Уклад.Ю.П.Павлюченко. – К. : КНТЕУ, 2003. – 99с. – 11.24.
- Оптимизация ассортимента и сохранение качества товаров [Текст] : Сборник начных трудов / Под ред.Л.П.Покотылюка. – К. : КТЕІ, 1991. – 127с. – ISBN 5-7707-0515-9 : 0.60.
- Основи екології і безпеки товарів народного споживання (ТНС) [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів напряму підготовки 0503 "Торгівля" денної та заочної форм навчання / Уклад.В.Ф.Шкарупа. – К. : КНТЕУ, 2003. – 139с. – 13.06.
- Основи товарознавства. Розділ "Харчові продукти" [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / авт. Р.С. Дончевська; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 404/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 66 c. – 22,00.
- Основи товарознавства [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. С.О. Белінська, В.В. Осієвська; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів, Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – 943/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 27c. – 15,00.
- Основи товарознавства [Текст] [Текст] : робоча програма / авт.Є.В. Тищенко, Г.М. Михайлова, Р.С. Дончевська, В.В. Осієвська; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів, Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – 645/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 30 c. – 15,00.
- Основи товарознавства [Текст] [Текст] : програма / авт. А.А. Самойленко, С.О. Белінська, Л.В. Черняк, Н.Б. Марчук; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів, Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – 1219/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 18 c. – 16,00.
- Основи товарознавства продовольчих товарів [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів заочної форми навчання / уклад. В.П.Вербій; Каф. товарознавства та експертизи прод. товарів. – 830/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 25 c. – 3,20.
- Основи товарознавства продовольчих товарів [Текст] [Текст] : тестові завдання для контролю знань студентів факультету економіки, менеджменту та права / авт. Н.С. Ясинська, А.А. Самойленко, В.П. Вербій, В.В. Ващенко; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 01/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 66 c. – 16,00.
- Основи товарознавства продовольчих товарів [Текст] : Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів денної форми навчання ОКР "бакалавр" / Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів; уклад. В.П. Вербій. – 626/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 34 c. – 4,71.
- Підвищення якості і вдосконалення асортименту товарів народного споживання [Текст] : Збiрник наукових праць / Под ред Л.П.Покотилюка. – К. : КТЕI, 1994. – 154с. – 5 000.00.
- Получение,свойства и применение молочно-белковых и растительных концентратов [Текст] : Сборник научных трудов / Всесоюз.акад.с.-х. наук им.В.И.Ленина. – М. : Агропромиздат, 1991. – 187с. – ISBN 5-10-002350 : 2.60.
- Потребительские достоинства и совершенствование ассортимента консервов для детского питания [Текст] : Отчет / Под рук.А.Б.Рудавская. – К., 1973. – 55с. : Прилож. – (КТЭИ).
- Правила проведения сертификации и пищевых продуктов и продовольственного сырья [Текст] : Система сертификации ГОСТ Р. – СПб. : Тест-Принт, 2000. – 179с. – (Мир качества. Вып.29). – 6.00.
- Проблеми товарознавства в ринкових умовах [Текст] : Збірник наукових праць / Уклад.:А.Є.Мірошнікова,В.Ю.Міцик,Н.Я.Орлова. – К. : КДТЕУ, 1998. – 228с. – ISBN 966-7376-09-5 : 6.00.
- Проблемы товароведения пищевых продуктов [Текст] : Сборник. Вып.4 / Свердловский ин-т нар. хоз. – Свердловск : Свердловский ин-т нар. хоз., 1975. – 140с. – 0.80.
- Програма та робоча програма виробничої практики [Текст] [Текст] / авт.С.О. Белінська, Б.О. Голуб, А.А. Самойленко, Л.В. Черняк; КНТЕУ, Каф.тов-во, управління безпечністю та якістю. – 240/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 18 с. – 19,,00.
- Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць:У 2-х ч. Ч.1 / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х., 2000. – 386с. : іл.;табл. – ISBN 966-7885-03-8 : 10.00.
- Риба і рибні товари [Текст] : Опорний конспект з товарознавства продовольчих товарів / Уклад.:О.В.Сидоренко,В.С.Михайловський. – К. : КНТЕУ, 2001. – 64с. – 7.50.
- Сборник международных методов анализа и оценки вин и сусел [Текст] / Пер. с фр. – М. : Пищевая промышленность, 1993. – 320с. – 43,00;1.80;70.50.
- Сборник основных рецептур сахаристых кондитерских изделий [Текст] / Сост. Н.С.Павлова. – СПб. : ГИОРД, 2001. – 230с. – ISBN 5-901065-22-0 : 70.50.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
|