Електронний каталог

389
М54          Методичні рекомендації до самостійної роботи з курсу "Товарознавство продовольчих товарів" розділу "Товарознавство м`яса і м`ясних товарів" [Текст] : для студентів заочної форми навчання / уклад Ю.П. Павлюченко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 754/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 45 с. – 4,79.

   ОКР "бакалавр" напряму підготовки "Торгівля"


ББК Л92-9

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 229





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'