Електронний каталог

479
О-75          Основи товарознавства продовольчих товарів [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів заочної форми навчання / уклад. В.П.Вербій; Каф. товарознавства та експертизи прод. товарів. – 830/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 25 c. – 3,20.

   ОКР "бакалавр", напрям підготовки 0501 "Економіка і під.-во", спеціальність 050107 "Економіка під.-ва", 050108 "Маркетинг", спеціалізації 05010701 "Економіка під.-ва на ринку товарів та послуг", 05010801 "Маркетинг на ринку товарів та послуг"


ББК Ж609

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 17 Завантажень: 1





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'