Електронний каталог

403
М54          Методичні рекомендації для самостійного вивчення навчальної дисципліни "Товарознавство продовольчих товарів" [Текст] : для студентів товарознавчого факультету заочної форми навчання. Розділ "Крохмаль, цукор, кондитерські вироби" / уклад. Л.С. Кириченко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 95/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 48 с. – 4,34.


ББК Л80-9+Л85-9+Л84-9+Л86-9

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 17 Завантажень: 3





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'