Електронний каталог

507
О-75          Основи товарознавства продовольчих товарів [Текст] : Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів денної форми навчання ОКР "бакалавр" / Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів; уклад. В.П. Вербій. – 626/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 34 c. – 4,71.

   Напрям підготовки 03504 "Економіка підприємства" професійне спрямування "Економіка підприємства на ринку товарів та послуг"


ББК Ж609

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 20 Завантажень: 2





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'