Електронний каталог

615
О-75          Основи товарознавства [Текст] [Текст] : робоча програма / авт.Є.В. Тищенко, Г.М. Михайлова, Р.С. Дончевська, В.В. Осієвська; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів, Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – 645/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 30 c. – 15,00.

   ОС "бакалавр", галузь знань 1401"Сфера обслуговування", напрям підготовки 140101 "Готельно-ресторанна справа"


ББК Ж609

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 92 Завантажень: 4





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'