Електронний каталог
вуглеводи
Документи:
- Біохімія [Текст] : Навч.посiбник:Збiрник задач i вправ / Под ред.:М.Є.Кучеренко,Р.П.Виноградова,Ю.Д.Бабенюк. – К. : Либiдь, 1995. – 136с. – (Для ВУЗiв). – ISBN 5-325-00503-0 : 174 000.00.
- Біохімія [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.Б.К.Пасальський. – К. : КНТЕУ, 2007. – 68с. – Бібліогр.68с. – 10.13.
- Біохімія [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад. Б.К.Пасальський. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 88 с. – Бібліогр.: с.88. – 10,34.
- Біохімія:еволюційна і порівняльна [Текст] : Навч.посiбник для вузiв / За ред.:М.Є.Кучеренко,О.Ю.Пащенко,З.Й.Фабрі. – К. : Либiдь, 1997. – 400с. – ISBN 5-325-00000-0 : 21.07.
- Хiмiя харчових продуктiв [Текст] : Опорний конспект лекцiй для студентів спеціальності 7.050201 денної та заочної форм навчання / Уклад.Б.К.Пасальский. – К. : КДТЕУ, 1999. – 58с.
- Химический состав пищевых продуктов [Текст] : Справочные таблицы содержания аминокислот,жирных кислот,витаминов,макро- и микроэлементов,органических кислот и углеводов / Под ред.М.Ф.Нестерина,И.М.Скурихина. – М. : Пищевая промышленность, 1979. – 248с. : табл. – 1.50;3.30.
- Химический состав пищевых продуктов [Текст] : Справочник. Кн.2 : Справ.табл.сод.аминокислот,жирных кислот,витаминов,макро-и микроэлементов,органич. кислот и углев. / Под ред.Скурихина И.М.,Волгарева М.Н. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : ВО"Агропромиздат", 1987. – 360с. – 1.80.
- Авраменко, В. Г. Органическая химия [Текст] : Учеб.пособие / В. Г. Авраменко, Б. В. Клеев, Н. Н. Суворов. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Высшая школа, 1973. – 200с. : илл. – 0.28.
- Бобровник, Л. Д. Углеводы в пищевой промышленности [Текст] / Л. Д. Бобровник, Г. А. Лезенко. – К. : Урожай, 1991. – 112с. – ISBN 5-337-00755-6 : 2.50.
- Бочков, А. Ф. Углеводы [Текст] / А. Ф. Бочков, В.А..Заиков Г.Е. Афанасьев ; Отв.ред.О.С.Чижов. – М. : Наука, 1980. – 176с. – 0.65.
- Сборник упражнений по органической химии [Текст] : Учеб.пособие для вузов / В. И. Векслер, Н. Н. Мельтева, В. Н. Михайлова, З. Я. Хавин ; Под общ.ред.:В.И.Векслера,З.Я.Хавина. – М. : Высшая школа, 1971. – 242с. – 0.29.
- Гамаюрова, В. С. Пищевая химия [Текст] : Лабораторный практикум:учеб.пособие для студентов высших учеб.заведений / В. С. Гамаюрова, Л. Э. Ржечицкая. – СПб. : ГИОРД, 2006. – 133с. – Библиогр.:С.132-133. – ISBN 5-98879-035-6 : 67,20.
- Дудкин, М. С. Введение в химию углеводов [Текст] / М. С. Дудкин. – К. : Вища школа, 1976. – 176с. – 0.33.
- Зубар, Н. М. Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / Н. М. Зубар. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 341с. : іл. – Бібліогр.:С.281-282. – ISBN 966-629-219-Х : 35.16.
- Козьмина, Н. П. Биохимия зерна и продуктов его переработки [Текст] / Н. П. Козьмина. – М. : Колос, 1976. – 375с. : илл.,табл. – Библиогр.:С.354-371. – 1.92;4.20.
- Кононський, О. І. Органічна хімія [Текст] : Підручник для вищих навч.закладів / О. І. Кононський. – К. : Дакор, 2003. – 568с. – ISBN 966-95845-4-Х : 44.00.
- Краснова, Р. И. Методы исследования углеводов [Текст] / Р. И. Краснова, К.И..Блинов Н.Г. Милаев, Н. Б. Панфилова ; Под ред.Хорлина А.Я. ; пер. Несмеянова В.А. – М. : Мир, 1975. – 448с. : илл. + табл. – 4.08.
- Біохімія [Текст] : Практикум:Навч.посiбник для вузiв / М. Є. Кучеренко, Ю. Д. Бабенюк, В. М. Войцицький, В. І. Гаврилей. – К. : Либiдь, 1995. – 152с. – (Для ВУЗiв). – ISBN 5-325-00502-2 : 254 000.00.
- Биохимический справочник [Текст] / Н. Е. Кучеренко, Р. П. Виноградов, А. Р. Литвиненко, Б. А. Цудзевич. – К. : Вища школа, 1979. – 304с. – 1.60.
- Пищевая химия [Текст] : Учебник для студентов высших учеб.заведений,обучающихся по направлениям:552400 "Технология продуктов питания",655600 "Производство продуктов питания из растительного сырья" / А. П. Нечаев, С. Е. Траубенберг, А. А. Кочеткова, В. В. Колпакова ; Под ред.А.П.Нечаева. – 4-е изд.,испр.и доп. – СПб. : Гиорд, 2007. – 636с. : илл.;табл. – Библиогр.:С.611-620. – ISBN 5-98879-011-9;9785901065716 : 129,48.
- Никифорова, В. Н. Углеводы в кондитерском производстве [Текст] / В. Н. Никифорова. – М. : Пищевая промышленность, 1974. – 72с. : илл. – 0.25.
- Павлоцька, Л. Ф. Основи фізіології,гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, Л. Р. Димитрієвич. – Суми : Університетська книга, 2007. – 440с. : іл. – Бібліогр.:С.438-440. – ISBN 978-966-680-347-7 : 73,50.
- Рогов, И. А. Химия пищи [Текст] [Текст] : учеб. для студ. высш. учеб. завед., обучающихся по направлению 260300 "Технология сырья и продуктов животного происхождения" / И. А. Рогов, Л. В. Антипова, Н. И. Дунченко. – Москва : КолосС, 2007. – 853с. – (Учебники и учебные пособия для студ. высших учеб. завед.). – Библиогр.: с.839-840. – ISBN 9785953204088 : 336.00.
- Сосницький, В. В. Розробка технології культування виробничих дріжджів при переробці зерна в спирт з використанням концентрованих ферментних препаратів [Текст] : Автореферат дис...канд.тех.наук / Сосницький В. В. ; 05.18.07-технологія продуктів бродіння. – К. : УДУХТ, 2000. – 17с.
- Степаненко, Б. Н. Химия и биохимия углеводов (моносахариды) [Текст] : Учеб.пособие / Б. Н. Степаненко. – М. : Высшая школа, 1977. – 224с. : илл. – 0.55.
- Степаненко, Б. Н. Химия и биохимия углеводов (полисахариды) [Текст] : Учеб.пособие / Б. Н. Степаненко. – М. : Высшая школа, 1978. – 256с. : илл. + табл. – 0.95.
- Филиппович, Ю. Б. Основы биохимии [Текст] : Учебник для студентов педагогических университетов и институтов / Ю. Б. Филиппович. – 3-е изд.,перераб.и доп. – М. : Высшая школа, 1993. – 496с. : илл. – Библиогр.:С.475-482. – ISBN 5-06-002205-6 : 1.46;10.00.
- Филиппович, Ю. Б. Основы биохимии [Текст] : Учебник для педагогических институтов / Ю. Б. Филиппович. – М. : Высшая школа, 1969. – 574с. – 1.46.
- Хімія та методи дослідження сировини та матеріалів.(Органічна хімія) [Текст] : Навч.посібник:Практикум,задачі та вправи / В. А. Чумаков, Ю. І. Геваза, В. Ю. Буряк, О. М. Красовський. – К. : КНТЕУ, 2003. – 277с. – ISBN 966-629-059-6 : 14.25.
- Явоненко, А. Ф. Биохимия [Текст] : Учеб.пособие для студентов специальностей "Физкультура" педагогических унститутов / А. Ф. Явоненко, Б. В. Яковенко. – 2-е изд.,перераб.и ,доп. – Сумы : Университетская книга, 2001. – 374с. : илл. – ISBN 966-680-007-1 : 30.00.
|