Електронний каталог

Р123
П12          Павлоцька, Л. Ф.
    Основи фізіології,гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, Л. Р. Димитрієвич. – Суми : Університетська книга, 2007. – 440с. : іл. – Бібліогр.:С.438-440. – 73,50.


ISBN 978-966-680-347-7ББК Р123.0я73+Л80-9я73

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Науковий фонд 7 7
Читальний зал 3 3


Теми документа


Статистика використання: Видач: 52





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'