Електронний каталог
навчальні видання з товарознавства харчових продуктів для вищої школи
Документи:
- Лабораторний практикум з курсу "Методи визначення фальсифікації товарів" для студ.спец. 7.050301 "Тов-вство та комерц. діяльн.", 7.050303 "Експертиза товарів та послуг", а також магістеріума спец. 8.050301 "Т-знавство та комерц.діяльн." та 8.050302 [Текст] / уклад. Ю.П. Павлюченко. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 211с. – Библиогр.:с.208-209. – 19.00.
- Методи контролю харчових виробництв [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій для студ. спец. 7.091711 "Технологія харчування" / уклад.:Є.В.Тарасенко,В.С.Костюк. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 133с. – 7.71.
- Продовольчі ресурси [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. т.9, (№ 16) / ред.кол.: М.П. Сичевський, Л.В. Баль-Прилипко, Г.М. Калетнік та ін. – Київ : Ін-т прод. ресурсів НААН, 2021. – 297 с. – 250.00.
- Продовольчі ресурси [Текст] [Текст] = Food Resources : зб. наук. пр. т.8, (№ 15) / ред.кол.: М.П. Сичевський, Л.В. Баль-Прилипко, Г.М. Калетнік та ін. – Київ : Ін-т прод. ресурсів НААН, 2020. – 294 с. – 250.00.
- Продовольчі ресурси [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. т.9, (№ 17) / ред.кол.: М.П. Сичевський, Л.В. Баль-Прилипко, Г.М. Калетнік та ін. – Київ : Ін-т прод. ресурсів НААН, 2021. – 297 с. – 250.00.
- Продовольчі ресурси [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. т.10 (№ 18) / ред.кол.: М.П. Сичевський, Л.В. Баль-Прилипко, Г.М. Калетнік та ін. – Київ : Ін-т прод. ресурсів НААН, 2022. – 302 с. – 250.00.
- Продовольчі ресурси [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. т.10 (№ 19) / ред.кол.: І.І. Ібатуллін, Л.М. Хомічак, С.Б. Вербицький та ін. – Київ : Ін-т прод. ресурсів НААН, 2022. – 288 с. – 250.00.
- Продовольчі товари (лабораторний практикум) [Текст] [Текст] : навч. посіб. / Н.В.Притульська,Г.Б.Рудавська,В.А.Колтунов та ін. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 505с. – (Товарознавство). – ISBN 966-629-309-9 : 44.66.
- Товароведение продовольственных товаров [Текст] : Конспект лекций.Пособие для подгот. к экзаменам / Авт.-сост. М.Бурова. – М. : Приор, 2000. – 142с. – (В помощь студенту). – ISBN 5-7990-0458-2 : 15.60.
- Ващенко, В. В. Основи товарознавства продовольчих товарів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / В. В. Ващенко, Н. С. Ясинська. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 131с. – 6.07.
- Вербій, В. П. Основи товарознавства продовольчих товарів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / В. П. Вербій. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 132с. – 7.69.
- Вербій, В. П. Основи товарознавства. Продовольчі товари.Практикум [Текст] [Текст] : навч. посіб. [для студ. вищ. навч. закл.] / В. П. Вербій. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 169 с. – (Товарознавство). – Бібліогр.:с.131-138. – ISBN 966-629-358-7 : 22.41.
- Вербій, В. П. Сучасні методи обробки харчових продуктів [Текст] [Текст] : навч.посіб. для студ. вищ. навч.закл. / В. П. Вербій. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 134 с. – ISBN 966-629-105-03 : 13.27.
- Димань, Т. М. Безпека продовольчої сировини і харчових продуктів [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / Т. М. Димань, Т. Г. Мазур. – Київ : Академія, 2011. – 517с. – (Альма-матер). – ISBN 9789665803461.-978-966-580-310-2 (серія) : 99.00.
- Дубцов, Г. Г. Товароведение пищевых продуктов [Текст] : Учебник для студентов среднего специального профессиального образования / Г. Г. Дубцов. – М. : Высшая школа;Мастерство, 2001. – 264с. – ISBN 5-294-00005-9(Мастерство);5-06-003914-5(Высшая школа) : 22.80;21.60;21.50.
- Зощенко, Л. А. English of Food Science and Commercial Activity [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / Л. А. Зощенко. – К. : КНТЕУ, 2002. – 216с. – ISBN 5-7763-1116-0 : 12.91;.
- Колтунов, В. А. Плодовоочеві товари [Текст] [Текст] : навч. посіб. / В. А. Колтунов. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 356 с. – (Товарознавство). – ISBN 978-966-629-418-3 : 56.83.
- Колтунов, В. А. Прогнозування збереження якості продовольчих товарів [Текст] : Навч.посібник для студенів вищих навч.закладів III-IV рівнів акредитації / В. А. Колтунов. – К. : КНТЕУ, 2002. – 199с. – ISBN 966-629-060-Х : 14.02.
- Колтунов, В. А. Продовольча сировина [Текст] [Текст] : підручник / В. А. Колтунов. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 268с. – (Товарознавство). – ISBN 978-966-629-413-8 : 38.71.
- Колтунов, В. А. Технологія зберігання продовольчих товарів [Текст] : Лабораторний практикум / В. А. Колтунов. – К. : КНТЕУ, 2003. – 340с. – ISBN 966-629-070-7 : 17.30.
- Колтунов, В. А. Технологія зберігання товарів. Харчові продукти [Текст] [Текст] : навч. посіб. / В. А. Колтунов. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 431 с. – (Товарознавство). – Бібліогр.: с. 427-431. – ISBN 978-966-629-691-0 : 85.00.
- Кравченко, М. Ф. Теоретичні основи харчових технологій [Текст] [Текст] : навч. посіб.[ для студ. вищ. навч. закл.] / М. Ф. Кравченко, А. В. Антоненко. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 515 с. – Бібліогр.: с. 513-515. – ISBN 978-966-629-502-9 : 75.00.
- Кравченко, М. Ф. Соуси [Текст] [Текст] : навч. посіб / М. Ф. Кравченко, Д. Федорова, В ; за ред. А.А. Мазаракі. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 147 с. – Бібліогр.: с. 133-135. – ISBN 978-966-629-854-9 : 100.00.
- Кругляков, Г. Н. Товароведение мясных и яичных товаров.Товароведение молочных товаров и пищевых концентратов [Текст] : Учебник / Г. Н. Кругляков, Г. В. Круглякова. – М. : Маркетинг, 2001. – 488с. – ISBN 5-94462-039-0 : 28.88;29.40;15.00.
- Круглякова, Г. В. Коммерческое товароведение продовольственных товаров [Текст] : Учебник / Г. В. Круглякова, Г. Н. Кругляков. – М. : Дашков и К, 2002. – 494с. – ISBN 5-94798-067-3 : 37.20.
- Кудряшева, А. А. Экологическая,продовольственная и медицинская безопасность человечества [Текст] [Текст] : (способы и средства оздоровления человечества,продовольственных ресурсов и среды обитания): учеб. пособие для студентов высших учеб. заведений / А. А. Кудряшева. – Москва : Пищепромиздат, 2009. – 472с. – ISBN 978-5-901957-51-6 : 150.00.
- Льовшина, Л. Д. Товарознавство плодоовочевих товарів, пряно-ароматичних рослин та прянощів [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Л. Д. Льовшина, В. М. Михайлов, О. В. М'ячиков. – 2-ге вид. – Київ : Ліра-К, 2016. – 386 с. – Бібліогр.: с. 279-381. – ISBN 978-966-2174-08-3 : 175.00.
- Малигіна, В. Д. Основи сенсорного аналізу [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / В. Д. Малигіна, Л. Д. Титаренко. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2004. – 152с. – ISBN 966-7634-46-9 : 15.40.
- Матюхина, З. П. Товароведение пищевых продуктов [Текст] : Учебник для нач.проф.образования / З. П. Матюхина, Э. П. Королькова. – 2-е изд., стереотип. – М. : ИРПО, Академия, 2000. – 272с. : 16 ил. – (Профессиональное образование). – ISBN 5-8222-0054-0;5-7695-0411-0 : 24.00;25.62;17.00.
- Матюхина, З. П. Товароведение пищевых продуктов [Текст] : Учебник для нач.проф.образования / З. П. Матюхина, Э. П. Королькова. – М. : ПрофОбрИздат, 2002. – 272с. : 16 ил. – (Профессиональное образование). – ISBN 5-94231-074-2 : 16.10;33.84.
- Микулович, Л. С. Товароведение продовольственных товаров с основами микробиологии, санитарии и гигиены [Текст] : Учеб.пособие для учащихся проф.-тех.учеб.завед.по спец."Торговое дело" / Л. С. Микулович. – Мн. : Вышэйшая школа, 2002. – 429с. – ISBN 985-06-0709-2 : 67.20;57.60;51.00.
- Орлова, Н. Я. Теоретичні основи товарознавства [Текст] [Текст] : Продовольчі товари: практикум: навч. посіб. / Н. Я. Орлова. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 146 с. – (Товарознавство). – ISBN 966-629-315-3 : 12.20.
- Орлова, Н. Я. Фрукти, ягоди, овочі, гриби та продукти їхньої переробки [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / Н. Я. Орлова, П. Х. Пономарьов. – 3-тє вид. переробл. та допов. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 515 с. – (Товарознавство). – Бібліогр.: с. 491-494. – ISBN 978-966-629-620-0 : 85.00.
- Орлова, Н. Я. Продовольчі товари.Фрукти,ягоди,овочі,гриби та продукти їхньої переробки [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / Н. Я. Орлова, П. Х. Пономарьов. – 2-ге вид.,переробл.,допов. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 416с. – (Товарознавство). – Бібліогр.:С.413-415. – ISBN 966-629-331-5 : 39.64.
- Орлова, Н. Я. Товарознавство продовольчих товарів [Текст] : Підручник. Т.3 : Фрукти,ягоди,овочі,гриби та продукти їхньої переробки / Н. Я. Орлова, П. Х. Пономарьов. – К. : КНТЕУ, 2002. – 360с. – (Товарознавство). – ISBN 966-629-033-2 : 15.16.
- Пасальський, Б. К. Експрес-методи визначення якості харчових продуктів [Текст] [Текст] : навч. посіб. / Б. К. Пасальський, Н. Ю. Чикун ; за ред. Н.В. Притульської. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 118 с. – (Товарознавство). – Бібліогр.: с.117-118. – ISBN 978-966-629-602-6 : 32.00.
- Позняковский, В. М. Гигиенические основы питания, безопасность и экспертиза пищевых продуктов [Текст] : Учебник / В. М. Позняковский. – 3-е изд., испр. и доп. – Новосибирск : Новосиб. ун-т, 2002. – 555с. – ISBN 5-94087-034-1 : 58.00.
- Пономарьов, П. Х. Генетично модифікована продовольча сировина і харчові продукти, вироблені з її використанням [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / П. Х. Пономарьов, І. В. Донцова. – Київ : Центр учбової літератури, 2009. – 126с. – ISBN 978-966-364-856-9 : 26.00.
- Сирохман, І. В. Товарознавство продовольчих товарів [Текст] : Підручник для студ.вищих навч.закл. / І. В. Сирохман, І. М. Задорожний, П. Х. Пономарьов. – К. : Лібра, 2000. – 368с. – ISBN 966-7035-19-0 : 25.00.
- Сирохман, І. В. Товарознавство продовольчих товарів [Текст] : Підручник для студ.економ.спец.торгов.вищ.навч.закл. / І. В. Сирохман, І. М. Задорожний, П. Х. Пономарьов. – К. : Лібра, 2002. – 368с. – ISBN 966-7035-19-0 : 25.00.
- Тимофеева, В. А. Товароведение продовольственных товаров [Текст] : Учеб.пособие для студ.образов.учрежд.сред.проф.образов. / В. А. Тимофеева. – Ростов на/Д : Феникс, 2001. – 443с. – (Учебники XXI века). – ISBN 5-222-01881-4 : 30.00;17.04.
- Товарознавство продовольчих товарів (лабораторний практикум) [Текст] [Текст] : навч.посіб. для студ. товарознав. ф-тів вузів / Є. В. Тищенко, Г. Б. Рудавська, М. П. Орлов, Л. С. Кириченко. – Київ : КНТЕУ, 2000. – 410 с. – ISBN 966-7376-82-6 : 17.00.
- Юдічева, О. П. Товарознавство. Малопоширені овочі [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / О. П. Юдічева. – Київ : Ліра-К, 2017. – 234 с. – Бібліогр.: с. 233-234. – ISBN 978-966-2609-70-7 : 120.00.
- Експертиза продовольчих товарів [Текст] [Текст] : кредит.-модул. курс: навч. посіб. / О. П. Юдічева, З. Я. Котова, Н. О. Кузнецова, З. П. Рачинська. – Київ : Ліра-К, 2016. – 246 с. – Бібліогр.: с. 237-239. – ISBN 978-966-2609-70-7 : 105.00;.
- Експертиза продовольчих товарів [Текст] [Текст] : кредит.-модул. курс: навч. посіб. / О. П. Юдічева, З. Я. Котова, Н. О. Кузнецова, З. П. Рачинська. – Київ : Ліра-К, 2018. – 246 с. – Бібліогр.: с. 237-239. – ISBN 978-966-2609-70-7 : 156.00;.
- Експертиза продовольчих товарів [Текст] [Текст] : кредит.-модул. курс: навч. посіб. / О. П. Юдічева, З. Я. Котова, Н. О. Кузнецова, З. П. Рачинська. – Київ : Ліра-К, 2018. – 246 с. – Бібліогр.: с. 237-239. – ISBN 978-966-2609-70-7 : 156.00;.
|