Електронний каталог

Л30
П19          Пасальський, Б. К.
    Експрес-методи визначення якості харчових продуктів [Текст] [Текст] : навч. посіб. / Б. К. Пасальський, Н. Ю. Чикун ; за ред. Н.В. Притульської. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 118 с. – (Товарознавство). – Бібліогр.: с.117-118. – 32.00, 300 пр.


ISBN 978-966-629-602-6ББК Л80-9я73+Л80ц.я73

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Бібліографічний відділ 1 1
Науковий фонд 2 2
Учбовий фонд 32 32
Читальний зал 2 2


Теми документа


Статистика використання: Видач: 22





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'