Електронний каталог
товарознавство харчових продуктів
Документи:
- Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв,ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Тези доповідей всеукраїнської наукової конференції студентів,присвяченої 40-річчю Харківського державного університету харчування та торгівлі 11-12 квітня 2007 року / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 545с. : іл.;табл. – ISBN 966-405-057-1 : 25,00.
- Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : Збірник наукових праць / Відп.ред.М.І.Пересічний. – К. : КДТЕУ, 1999. – 190с. – ISBN 966-7376-28-1 : 10.00.
- Експертиза алкогольних напоїв [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.С.О.Белінська. – К. : КНТЕУ, 2007. – 85с. – Бібліогр.:С.84-85. – 11.06.
- Експертиза алкогольних напоїв [Текст] [Текст] : програма та робоча програма : ОКР "магістр", напрям підготовки 030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" / авт. С.О. Белінська; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 75/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 18 c. – 10,00.
- Експертиза алкогольних напоїв [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. С.О. Белінська; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 513/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 54c. – 22,00.
- Експертиза алкогольних напоїв [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. С.О. Белінська; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 1257/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 18c. – 35,00.
- Експертиза алкогольних напоїв [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. С.О. Белінська; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 312/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 22c. – 43,00.
- Експертиза алкогольних напоїв [Текст] : збірник тестових завдань курсу "Експертиза тоарів" для контролю знань студентів товарознавчого факультету спеціальності 7.050303 "експертиза товарів та послуг" ОКР "спеціаліст" денної форми навчання / уклад. С.О. Белінська; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 789/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 54 с. – 5,62.
- Експертиза алкогольних напоїв [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань курсу "Експертиза тоарів" для контролю знань студентів товарознавчого факультету спеціальності 7.050303 "експертиза товарів та послуг" ОКР "спеціаліст" денної форми навчання / авт. С.О. Белінська; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 914/11 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 54 с. – 15,00.
- Експертиза алкогольних напоїв [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи / авт. С.О. Белінська; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 830/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 18 c. – 14,00.
- Експертиза товарів [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. С.О. Белінська, Т.М.Коломієць, Ю.М.Мотузка, Ю.П.Павлюченко, Л.В.Черняк; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю, Каф.товарознавства та митної справи. – 95/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 47c. – 60,00.
- Експертиза товарів. Розділ "Експертиза харчових продуктів" [Текст] [Текст] : лабораторний практикум / авт. С.О. Белінська; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 966/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 74 c. – 22,00.
- Експертиза товарів. Розділ "Експертиза харчових продуктів" [Текст] [Текст] : лабораторний практикум / авт. С.О. Белінська; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 528/17[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 74 c. – 23.00.
- Експертиза товарів. Модуль "Експертиза харчових продуктів" [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. С.О. Белінська, О.Л. Романенко; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 175/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 94 c. – 21,00.
- Експертиза товарів. Розділ "Експертиза продовольчих товарів" [Текст] : Лабораторний практикум / Каф. товарознавства та експ. харч. прод.; уклад. С.О. Белінська, О.Л. Романенко. – 89/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 74 c. – 7,83.
- Експертиза товарів. Методи визначення фальсифікації товарів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: Ю.П. Павлюченко, О.І. Сім'ячко. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 107 с. – Бібліогр.: с.106-108. – 33.00.
- Збірник задач з курсу "Основи товарознавства", розділ "Основи товарознавства продовольчих товарів" [Текст] : для студентів ФЕМП та ОФФ денної форми навчання / укл.: В.В.Ващенко, Н.С. Ясинська; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 707/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 20 c. – 1.58.
- Збірник ситуаційних задач з курсу "Методи визначення фальсифікації товарів" [Текст] : для студентів спеціальностей 8.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність", 8.050302 "Товарознавство та експертиза в митній справі" і 6.050303, 8.050303 "Експертиза товарів та послуг" / укл. Ю.П. Павлюченко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 826/03 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 29 c. – 3.22.
- Збірник тестових завдань для контролю знань студентів з курсу " Товарознавство крохмалю, цукру, кондитерських виробів" [Текст] : зі спеціальностей 7.050301 "Товарознавство і комерційна діяльність", 7.050302 "Товарознавство та експертиза в митній справі", 7.050303 "Експертиза товарів та послуг" усіх форм навчання / укл. Л.С.Кириченко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 141/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 48 c. – 3.26.
- Збірник тестових завдань для контролю знань студентів з курсу "Товарознавство зерноборошняних товарів" [Текст] : зі спеціальностей 7.050301 "Товарознавство і комерційна діяльність", 7.050302 "Товарознавство та експертиза в митній справі", 7.050303 "Експертиза товарів та послуг" усіх форм навчання / укл. Н.Г.Салухіна; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 449/03 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 35 c. – 3.56.
- Ідентифікація товарів [Текст] : програма та робоча програма дисципліни для студентів напрямів підготовки "Торгівля" , "Товарознавство та торговельне підприємництво" / уклад. Н.В.Притульська ; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 661/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 11 с. – 3.32.
- Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] [Текст] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студ. 2 квіт. 2015 р., м. Харків у 2-х ч. ч.1 / ред. ко. : О.І. Черевко (відп. ред.), Л.М. Янчева, О.І. Черевко та ін. – Харків : ХДУХТ, 2015. – 450 с. – ISBN 978-966-405-360-7 : 30.00.
- Інструментальні методи дослідження [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студ. / авт. І.В. Гончарова, ; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 77/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 54 c. – 20,00.
- Інструментальні методи дослідження [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. І.В. Гончарова, Б.К.Пасальський; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 1323/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 21 c. – 22,00.
- Лабораторний практикум з курсу "Методи визначення фальсифікації товарів" для студ.спец. 7.050301 "Тов-вство та комерц. діяльн.", 7.050303 "Експертиза товарів та послуг", а також магістеріума спец. 8.050301 "Т-знавство та комерц.діяльн." та 8.050302 [Текст] / уклад. Ю.П. Павлюченко. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 211с. – Библиогр.:с.208-209. – 19.00.
- Лабораторний практикум з курсу "Сенсорний аналіз" [Текст] : для студентів за напрямом підготовки 0503 "Торгівля" / уклад. О.В.Сидоренко; Каф.товарознавства та експертизи прод.товарів. – 573/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 58 с. – 5.80.
- Лабораторний практикум з курсу "Методи контролю харчових виробництв" [Текст] : для студентів фахів 7.091711 "Технологія харчування", спец. "Технологія громадського харчування, ресторанна справа та сервіс", 7.050303 "Експертиза товарів та послуг" / Каф. технології і організації громадського харчування; уклад. Є.В. Тарасенко, Н.М. Кравчук, В.С. Костюк. – 577/01 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2001. – 42 c. – 5,28.
- Лабораторний практикум з курсу "Основи екології та безпеки товарів народного споживання" [Текст] / уклад.: В.Ф. Шкарупа, Ю.П.Павлюченко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 652/01 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2001. – 112 с. – 4.92.
- Лабораторний практикум із спецкурсу "Експертиза алкогольних напоїв" [Текст] : для студентів товарознавчого факультету спеціальності 8.050303 "Експертиза товарів т апослуг" ОКР "магістр" / уклад. С.О. Белінська ; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 883/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 70 с. – 6.41.
- Лабораторний практикум із спецкурсу "Експертиза алкогольних напоїв" [Текст] [Текст] : для студентів товарознавчого факультету спеціальності 8.050303 "Експертиза товарів та послуг" ОКР "магістр" / авт. С.О. Белінська ; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 912/11 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 70 с. – 17,00.
- Лабораторний практикум з курсу "Сенсорний аналіз" [Текст] [Текст] : для студентів за напрямом підготовки 0503 "Торгівля" / авт. О.В.Сидоренко; КНТЕУ, Каф.товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 67/11 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 58 с. – 15,00.
- Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу "Основи товарознавства", розділ "Основи товарознавства продовольчих товарів" [Текст] : для студентів ФЕМП з фахів 7.05010801 "Маркетинг на ринку товарів та послуг", 7.05010802 "Рекламний бізнес", 7.050.13 "Комерційна діяльність" денної форми навчання / укл.: В.П.Вербій, Н.С. Ясинська; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 706/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 23 c. – 1.62.
- Методичні рекомендації до самостійної роботи з курсу "Методи визначення фальсифікації товарів" [Текст] : для студентів спеціальностей 8.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність", 8.050302 "Товарознавство та експертиза в митній справі", 6.050303, 8.050303 "Експертиза товарів та послуг" заочної форми навчання / укл. Ю.П. Павлюченко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 725/03 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 26 c. – 3.93.
- Методичні рекомендації до самостійної роботи з курсу "Основи екології та безпеки товарів народного споживання" [Текст] : для студентів денного навчання товарознавчого факультету із спеціальностей: 7.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність", 7.050302 "Товарознавство та експертиза в митній справі" 7.050303 "Експертиза товарів та послуг" / уклад. В.Ф.Шкарупа ; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 377/01 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2001. – 33 с. – 3.30.
- Методичні рекомендації до виконання курсових робіт з дисципліни "Товарознавство харчових продуктів" [Текст] : для студентів факультету ресторанного, готельного та туристичного бізнесу спеціальності 7.09171101 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад. Б.О. Голуб; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 735/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 21 с. – 3,15.
- Методичні рекомендації до самостійної роботи з вивчення спецкурсу "Експертиза алкогольних напоїв" курсу "Експертиза товарів" [Текст] : для студентів товарознавчого факультету ОКР "спеціаліст" денної форми навчання спеціальності 7.050303 "Експертиза товарів та послуг" / укалд. С.О. Белінська; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 837/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 33 с. – 3,64.
- Методичні рекомендації для самостійного вивчення курсу " Товарознавство продовольчих товарів" [Текст] : для студентів товарознавчого факультету денної форми навчання. Розділ " Крохмаль, цукор, кондитерські вироби" / укл. Л.С.Кириченко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 654/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 29 c. – 2.07.
- Методичні рекомендації до самостійної роботи з курсу "Основи екології та безпеки товарів народного споживання" [Текст] : для студентів заочної форми навчання напряму підготовки "Торгівля" / уклад. В.Ф.Шкарупа; Каф. товарознавства та експертизи прод. товарів. – 278/03 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 35 с. – 2.49.
- Методичні рекомендації для самостійного вивчення курсу "Технологія зберігання продовольчих товарів" [Текст] : для студентів денного відділення товарознавчого факультету спеціальності 7.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність" спеціалізації 7.05030101 "Товарознавство та комерційна діяльність продовольчих товарів" / уклад. В.А.Колтунов; Каф.товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 684/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 30 с. – 2.90.
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : темат. зб.наук.праць. Вип.14 / [гол.ред.О.О.Шубін]. – Донецьк : ДДУЕТ им.М.Туган-Барановського, 2006. – 274с. – 25.00.
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : темат.зб. наук. праць. Вип.26 / [голов.ред.О.О.Шубін]. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. – 568c. – 50.00.
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : темат.зб. наук.праць. Вип.25 / голов.ред.О.О.Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2010. – 384с. – 50.00.
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : темат.збірник наук праць. Вип.23 / голов.ред.О.О.Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2010. – 286с. – 50.00.
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : темат.зб. наук. праць. Вип.22 / голов.ред.О.О.Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2009. – 483с. – 40.00.
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : темат.зб. наук. праць. Вип.20 / голов.ред.О.О.Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2009. – 341с. – 40.00.
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : темат.зб. наук праць. Вип.21 / голов.ред.О.О.Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2009. – 341с. – 40.00.
- Оптимизация ассортимента и сохранение качества товаров [Текст] : Сборник начных трудов / Под ред.Л.П.Покотылюка. – К. : КТЕІ, 1991. – 127с. – ISBN 5-7707-0515-9 : 0.60.
- Організація роботи сомельє [Текст] [Текст] : робоча програма / авт.Л.В.Ткаченко, О.П.Вітряк; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 182/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 14 c. – 29,00.
- Організація роботи сомельє [Текст] [Текст] : робоча програма / авт.Л.В.Ткаченко, О.П.Вітряк; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 183/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 18c. – 33,00.
- Основи екології і безпеки товарів народного споживання (ТНС) [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів напряму підготовки 0503 "Торгівля" денної та заочної форм навчання / Уклад.В.Ф.Шкарупа. – К. : КНТЕУ, 2003. – 139с. – 13.06.
1
2
3
4
5
|