Електронний каталог

338
О-64          Організація роботи сомельє [Текст] [Текст] : робоча програма / авт.Л.В.Ткаченко, О.П.Вітряк; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 183/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 18c. – 33,00.

   ОС "бакалавр", галузі знань 24"Сфера обслуговування", 07 "Управління та адміністрування", спеціальності 241 "Готельно -ресторанна справа", 242 "Туризм", 073 "Менеджмент", спеціалізації "Готельно -ресторанна справа", "Туризм", "Готельний і ресторанний менеджмент", "Туристичний менеджмент".


УДК 658.51

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 5





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'