Електронний каталог
стандартизація харчових продуктів
Документи:
- Експертиза та митне оформлення товарів [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. закл. вищ. освіти / авт.: А.А. Мазаракі, Н.В. Мережко, Н.В. Калуга та ін.; за ред. А.А. Мазаракі. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 368 с. – (Митна справа). – Бібліогр.: с.338-339. – ISBN 978-966-629-901-0 : 120.00.
- Експертиза та управління безпечністю і якістю товарів [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ., які здобувають. освіт. ступінь " магістра за напрямом підготов. 0503 "Торгівля" спец. "Товарознавство та експертиза в мит. справі" та "Експертиза товарів і послуг", "Управління безпечністю та якістю товарів". ч. 1 / ред.кол.: В.А.Осика ( відп. ред.), Н.В.Притульська, Н.В.Мережко [та інші]; каф. товарознавства та експертизи харч. продуктів, каф. товарознавства та експертизи непрод. товарів. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 393 с. – 125.00.
- Експертиза та управління безпечністю і якістю товарів [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ., які здобувають. освіт. ступінь магістра за напрямом підготов. 0503 "Торгівля" спец. "Товарознавство та експертиза в мит. справі" та "Експертиза товарів і послуг", "Управління безпечністю та якістю товарів". ч. 2 / ред.кол.: В.А.Осика ( відп. ред.), Н.В.Притульська, Н.В.Мережко [та інші]; каф. товарознавства та експертизи харч. продуктів, каф. товарознавства та експертизи непрод. товарів. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 261 с. – 100.00.
- Експертиза товарів та послуг [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ., які здобувають. освіт.-кваліфікац. рівень магістра за напрямом підготов. 0503 "Торгівля" спец. "Товарознавство та експертиза в мит. справі" та "Експертиза товарів і послуг", "Експертиза та оцінка ювелірних товарів". Ч. 1 / ред.кол.: В.А.Осика ,Н.В.Притульська,Н.В.Мережко [та інші]; каф. товарознавства та експертизи харч. продуктів, каф. товарознавства та експертизи непрод. товарів. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 237 с. – 60.00.
- Експертиза товарів та послуг [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ., які здобувають освіт.-кваліфікац. рівень магістра за напрямом підготов. 0503 "Торгівля" спец. "Товарознавство та експертиза в мит. справі" та "Експертиза товарів і послуг". Ч. 2 / ред.кол.: В.А.Осика (відп. ред.),Н.В.Притульська,Н.В.Мережко [та інші]; каф. товарознавства та експертизи харч. продуктів, каф. товарознавства та експертизи непрод. товарів. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 267 с. – 64.00.
- Експертиза товарів та послуг [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ., які здоб. освітньо-кваліфікаційний рівень магістра за напрямом підготов. 0503 "Торгівля" спец. "Товарознавство та експертиза в митній справі" та "Експертиза товарів і послуг". Ч.1 / редкол.: В.А.Осика (відп. ред.) [та ін.]; Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів, Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 225с. – 60.00.
- Експертиза товарів та послуг [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ., які здобувають. освіт.-кваліфікац. рівень магістра за напрямом підготов. 0503 "Торгівля" спец. "Товарознавство та експертиза в мит. справі" та "Експертиза товарів і послуг". Ч. 1 / ред.колегія: В.А.Осика ,Н.В.Притульська,Н.В.Мережко [та інші]; каф. товарознавства та експертизи харч. продуктів, каф. товарознавства та експертизи непрод. товарів. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 225с. – 60.00.
- Експертиза товарів. Модуль "Експертиза харчових продуктів" [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. С.О. Белінська, О.Л. Романенко; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 175/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 94 c. – 21,00.
- Експертиза товарів. Розділ "Експертиза продовольчих товарів" [Текст] : Лабораторний практикум / Каф. товарознавства та експ. харч. прод.; уклад. С.О. Белінська, О.Л. Романенко. – 89/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 74 c. – 7,83.
- Експертиза товарів. Методи визначення фальсифікації товарів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: Ю.П. Павлюченко, О.І. Сім'ячко. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 107 с. – Бібліогр.: с.106-108. – 33.00.
- Експертиза товарів. Розділ "Експертиза харчових продуктів" [Текст] [Текст] : лабораторний практикум / авт. С.О. Белінська; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 966/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 74 c. – 22,00.
- Експертиза товарів. Розділ "Експертиза харчових продуктів" [Текст] [Текст] : лабораторний практикум / авт. С.О. Белінська; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 528/17[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 74 c. – 23.00.
- Збірник ситуаційних задач з курсу "Методи визначення фальсифікації товарів" [Текст] : для студентів спеціальностей 8.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність", 8.050302 "Товарознавство та експертиза в митній справі" і 6.050303, 8.050303 "Експертиза товарів та послуг" / укл. Ю.П. Павлюченко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 826/03 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 29 c. – 3.22.
- Ідентифікація товарів [Текст] : програма та робоча програма дисципліни для студентів напрямів підготовки "Торгівля" , "Товарознавство та торговельне підприємництво" / уклад. Н.В.Притульська ; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 661/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 11 с. – 3.32.
- Кондитерські вироби [Текст] : Збірник нормативних документів.ДСТУ...Кондитерське виробництво.Шоколад,печиво,карамель,вафлі,крекер.Гост...конфеты,мармелад,ирис,халва,драже,галеты / Упор.:Я.М.Юзьків,Р.О.Санченко,А.І.Ференц,В.В.Андрощук. – К. : Держстандарт України, 2001. – 271с. – 81.00.
- Кулинарная продукция,реализуемая населению.Общие технические условия [Текст] : ГОСТ 30390-95.Общественное питание. – К. : Госстандарт Украины, 1998. – 14с. – (Межгосударственный стандарт). – Б/ц.
- Лабораторний практикум з курсу "Методи визначення фальсифікації товарів" [Текст] / укл. Ю.П. Павлюченко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 546/03 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 211 c. – 16,00.
- Лабораторний практикум з курсу "Методи контролю харчових виробництв" [Текст] : для студентів фахів 7.091711 "Технологія харчування", спец. "Технологія громадського харчування, ресторанна справа та сервіс", 7.050303 "Експертиза товарів та послуг" / Каф. технології і організації громадського харчування; уклад. Є.В. Тарасенко, Н.М. Кравчук, В.С. Костюк. – 577/01 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2001. – 42 c. – 5,28.
- Лабораторний практикум з курсу "Методи визначення фальсифікації товарів" для студ.спец. 7.050301 "Тов-вство та комерц. діяльн.", 7.050303 "Експертиза товарів та послуг", а також магістеріума спец. 8.050301 "Т-знавство та комерц.діяльн." та 8.050302 [Текст] / уклад. Ю.П. Павлюченко. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 211с. – Библиогр.:с.208-209. – 19.00.
- Методи визначення фальсифікації товарів [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. Ю.П. Павлюченко; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 884/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 22 c. – 11,00.
- Методи визначення фальсифікації товарів [Текст] : збірник тестових завдань / уклад. Ю.П. Павлюченко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 1087/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 50 с. – 5,70.
- Методичні рекомендації до самостійної роботи з курсу "Методи визначення фальсифікації товарів" [Текст] : для студентів спеціальностей 8.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність", 8.050302 "Товарознавство та експертиза в митній справі", 6.050303, 8.050303 "Експертиза товарів та послуг" заочної форми навчання / укл. Ю.П. Павлюченко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 725/03 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 26 c. – 3.93.
- Методичні рекомендації до проведення практичних та лабораторних занять з курсу "Стандартизація, сертифікація і метрологія" [Текст] : для студентів спеціальності 7.091711 "Технологія харчування" (спеціалізація 7.09171101 "Технологія громадського харчування, ресторанна справа та сервіс") / уклад.: Є.В. Тарасенко, В.С. Костюк; Каф. технології і організації громадського харчування. – 579/01 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2001. – 32 с. – 3,50.
- Міжнародне технічне регулювання [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. Н.В. Притульська, Ю.М. Мотузка; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 29/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 22 с. – 12,00.
- Науково-практичні засади гармонізації підходів до формування безпечності харчової продукції в Україні із світовими [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу / кер. Н.В. Притульська. – Київ, 2008. – 91с. – (КНТЕУ). – дод.
- Норми та правила ринку вина Європейського Союзу ( директиви та постанови ) [Текст] [Текст]. – Київ : СМП АВЕРС, 2003. – 560с. – ISBN 966-7844-28-5 : 48.00.
- Нормы и правила рынка вина Европейского Союза ( директивы и постановления ) [Текст] [Текст]. – Київ : СМП АВЕРС, 2003. – 560с. – ISBN 966-7844-28-5 : 28.50.
- Опорний конспект лекцій з курсу "Методи визначення фальсифікації товарів" [Текст] : Для студентів спеціальностей 8.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність",8.050302 "Товарознавство та експертиза в митній справі" і 6.050303,8.050303 "Експертиза товарів та послуг" / Уклад.Ю.П.Павлюченко. – К. : КНТЕУ, 2003. – 99с. – 11.24.
- Орієнтовні стандарти в організації харчування у санаторно-курортних закладах [Текст] [Текст] : метод. посіб. / В.С.Гордієнко, М.П.Жданова, К.Е.Колесник [та ін.]; за ред.: В.І.Пономаренка, Е.О.Колесника, М.П.Жданової [та ін.]. – Київ : Денеб, 2010. – 544с. – Бібліогр.: с.543. – ISBN 978-966-8552-20-5 : 140.00.
- Правила проведения сертификации и пищевых продуктов и продовольственного сырья [Текст] : Система сертификации ГОСТ Р. – СПб. : Тест-Принт, 2000. – 179с. – (Мир качества. Вып.29). – 6.00.
- Проблеми якості у громадському харчуванні, готельному господарстві і туризмі [Текст] : збірник наук.праць. – Київ : КДТЕУ, 2000. – 318с. – ISBN 966-7376-50-8 : 10.00.
- Продовольчі товари (лабораторний практикум) [Текст] [Текст] : навч. посіб. / Н.В.Притульська,Г.Б.Рудавська,В.А.Колтунов та ін. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 505с. – (Товарознавство). – ISBN 966-629-309-9 : 44.66.
- Розробка інтегрованої системи управління безпечністю харчових продуктів у роздрібний торгівлі [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / Н. В. Притульська (кер.НДР), О. В. Рудавський, Ю. М. Мотузка [та ін.] ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України , КНТЕУ , К-ра товарознавства та експертизи харчових продуктів. – Київ, 2012. – 88 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. - Дод.
- Розробка теоретичних та практичних засад ідентифікації продовольчих товарів [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу / Н. В. Притульська (кер.), Г. Б. Рудавська, Є. В. Тищенко, [та ін.] ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України , КНТЕУ. – Київ, 2003. – 150 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. - Дод.
- Соціально-економічний розвиток сучасного суспільства [Текст] [Текст] : збірник тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. науковців, викладачів, спеціалістів 12-14 листоп. 2008 р. / Київ. нац. екон. торг. ун-т ; [редкол. : К.Д. Гурова (голова) та ін.]. – Харків : [КНТЕУ; ХТЕІ КНТЕУ], 2008. – 280с. – ISBN 966-629-252-8 : 50.00.
- Стандарт отрасли.Ароматизаторы пищевые [Текст] : Технические условия.ОСТ 10-237-99. – М. : Минсельхозпрод России, 1999. – 47с. – 33.00;36.70.
- Стандартизація, сертифікація і метрологія [Текст] : програма дисципліни для студентів / уклад.: Є.В. Тарасенко, В.С. Костюк; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 50/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 14 с. – 3,28.
- Стандартизація, сертифікація і метрологія [Текст] : робоча програма / уклад.: Є.В. Тарасенко, В.С. Костюк; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 886/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 30 с. – 6,23.
- Стандартизація, сертифікація і метрологія [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 6.091711 "Технологія харчування" спеціалізації 6.091711.01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад.: Є.В. Тарасенко, В.С. Костюк; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 57/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 51 с. – 5,87.
- Терміни та поняття щодо сертифікації товарів та послуг [Текст] : Для студентів усіх спеціальностей денної та заочної форм навчання / Уклад.:А.А.Самойленко,Н.В.Притульська. – К. : КНТЕУ, 2001. – 38с. – 2.38.
- Тестові завдання для контролю знань студентів з курсу "Методи визначення фальсифікації товарів" [Текст] : із спеціальності "Експертиза товарів та послуг" усіх форм навчання / укл. Ю.П. Павлюченко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 129/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 30 c. – 4.38.
- Управління якістю послуг у готелях і ресторанах [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / Є.В.Тарасенко, В.С.Костюк; Каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 124 с. – Бібліогр.: с. 119-124. – 41.00.
- Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / Є.В.Тарасенко, В.С.Костюк; Каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 116с. – Бібліогр.: с. 115-116. – 34,00.
- Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / Є.В.Тарасенко, В.С.Костюк; Каф. технології і орг. ресторанного госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 116с. – Бібліогр.: с. 115-116. – 27.00.
- Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. Є.В. Тарасенко; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 154/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 22 c. – 13,96.
- Управління якістю, безпечністю та експертиза товарів, послуг [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ., які здобувають освіт.-кваліфікац. рівень магістра за напрямом підготов. 0503 "Торгівля" спец. "Товарознавство та експертиза в мит. справі", "Експертиза товарів і послуг" та "Упр. безпечністю та якістю товарів" / ред. кол.: В.А. Осика (відп. ред.), Н.В. Притульська, Н.В. Мережко та ін. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 393 с. – 90.00.
- Управління якістю, безпечністю та експертиза товарів, послуг [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ., які здобувають освіт.-кваліфікац. рівень магістра за напрямом підготов. 0503 "Торгівля" спец. "Товарознавство та експертиза в мит. справі", "Експертиза товарів і послуг" та "Управління безпечністю та якістю товарів". ч. 2 / ред. кол.: В.А. Осика (відп. ред.), Н.В. Притульська, Н.В. Мережко та ін. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 355 с. – 88.00.
- Управління якістю, безпечністю та експертиза товарів, послуг [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ., які здобувають освіт.-кваліфікац. рівень магістра за напрямом підготов. 0503 "Торгівля" спец. "Товарознавство та експертиза в мит. справі", "Експертиза товарів і послуг" та "Управління безпечністю та якістю товарів". ч. 1 / ред. кол.: В.А. Осика (відп. ред.), Н.В. Притульська, Н.В. Мережко та ін. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 377 с. – 90.00.
- Формування інституційного середовища захисту ринку України від розміщення небезпечної та неякісної продукції [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / кол. авт.: А.А.Мазаракі (кер.НДР), Н.В.Притульська, О.Є.Самойлова та ін .; М-во освіти і науки України, КНТЕУ. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 337 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с.313-337. - Дод.
- Экспертиза качества маргарина,кулинарных жиров,майонеза,жиров животных топленых пищевых [Текст] : Методическое руководство МВШЭ.МР-008-2000 / Авт.-сост.:М.С.Касторных;Под общ.ред.П.А.Красовского. – М. : Московская высшая школа экспертизы, 2000. – 66с. – (Библиотека эксперта). – ISBN 5-93399-006-Х(вып. 11);5-93399-001-9(серия) : 32.04;32.50;47.00.
1
2
|