Електронний каталог

225
С76          Стандартизація, сертифікація і метрологія [Текст] : програма дисципліни для студентів / уклад.: Є.В. Тарасенко, В.С. Костюк; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 50/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 14 с. – 3,28.

   напряму підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія", професійного спрямування 6.091711 "Технологія харчування", варіативної компоненти 6.091711.01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс"


ББК Ж.ц+Ж10

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 6 Завантажень: 0





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'