Електронний каталог

128
М54          Методичні рекомендації до проведення практичних та лабораторних занять з курсу "Стандартизація, сертифікація і метрологія" [Текст] : для студентів спеціальності 7.091711 "Технологія харчування" (спеціалізація 7.09171101 "Технологія громадського харчування, ресторанна справа та сервіс") / уклад.: Є.В. Тарасенко, В.С. Костюк; Каф. технології і організації громадського харчування. – 579/01 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2001. – 32 с. – 3,50.


ББК Л80ц

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 70





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'