Електронний каталог

202
С76          Стандартизація, сертифікація і метрологія [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 6.091711 "Технологія харчування" спеціалізації 6.091711.01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад.: Є.В. Тарасенко, В.С. Костюк; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 57/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 51 с. – 5,87.


ББК Ж.ц+Ж10

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 359 Завантажень: 1





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'