Електронний каталог

229
С76          Стандартизація, сертифікація і метрологія [Текст] : робоча програма / уклад.: Є.В. Тарасенко, В.С. Костюк; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 886/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 30 с. – 6,23.

   ОКР "бакалавр", напряму підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія", професійного спрямування 091711 "Технологія харчування"


ББК Ж.ц+Ж10

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 17 Завантажень: 2





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'