Електронний каталог
У424.1 Экономика и организация отдельных предприятий общественного питания.Економіка та організація окремих підприємств громадського харчування
Підтеми:
Документи:
- 60 кофейных лидеров [Текст] // Мое дело. Ресторан. – М., 2008. – № 5. – С. 24-34.
- Busted flush [Текст] : Online gambling : Special report // The Economist. – London : The Economist Newspaper Limited, 2006. – Number 8498, № 40. – C. 75-76.
- European hotel marketing [Текст]. – Deurne : Continental Publishing, 1997. – 112 p. – (Handbook for students and graduates of hotel and catering schools in Europe). – ISBN 90-5720-0236.
- METRO: итоги года. Международные торговые сети в Украине [Текст] // Мир продуктов. – Київ, 2009. – № 3. – С. 46-47.
- The internet in a cup [Текст] : Coffee fuelled the information exchanges of the 17th and 18th centuries // The Economist. – London : The Economist Newspaper Limited, 2003. – №51. – C. 46-48.
- Барна справа [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" спеціальностей 6.091711 "Технологія харчування" та 6.050201 "Менеджмент організацій" / Уклад.:О.Ю.Завадинська,І.Ю.Антонюк. – К. : КНТЕУ, 2007. – 121с. – Бібліогр.:С.112-113. – 8.86.
- Барна справа [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" спеціальностей 6.091711 "Технологія харчування" та 6.050201 "Менеджмент організацій" / Уклад.:О.Ю.Завадинська,І.Ю.Антонюк. – К. : КНТЕУ, 2006. – 121с. – Бібліогр.:С.112-113. – 8.86.
- Барна справа [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: О.Ю.Завадинська, І.Ю.Антонюк. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 119 с. – бібліогр.: с. 112-113. – 33,00.
- Барна справа [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.: О.Ю.Завадинська,І.Ю.Антонюк. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 121с. – Бібліогр.: с.112-113. – 10.40.
- Барна справа [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.:О.Ю.Завадинська, І.Ю.Антонюк. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 121с. – Бібліогр.: с.112-113. – 18,00.
- Барна справа [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / О.Ю.Завадинська, І.Ю.Антонюк; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 121с. – Бібліогр.:с.112-113. – 18,00; 51.30.
- Бизнес-клуб [казино] [Текст] // Компаньон. – К., 2004. – №35. – С.57-59.
- Большие открытия "ресторан Экспо-Украина 2007"! [Текст] // Торговый эксперт. – К., 2007. – № 12. – С. 16-17.
- Быстро, вкусно, дешево или Фаст-фуд - один из видов успешного бизнеса [Текст] // Продукты питания. – К., 2005. – №17. – С.44-45.
- Виробничий менеджмент ресторанного господарства [Текст] : опорний конспект лекцій / Каф.готел.-ресторан. та турист.бізнесу.Уклад.:Г.Т.П'ятницька,Н.О.П'ятницька. – К. : КНТЕУ, 2008. – 87с. : іл. – Бібліогр.:С.84-87. – 10.07.
- Горящее сердце ресторана [Текст] // Гостиница и ресторан: бизнес и управление. – М., 2005. – № 6. – С.70-82.
- Економіка готелів і ресторанів [Текст] : програма / авт. Т.І. Ткаченко, В.Г. Міска, М.В. Кулик, С.П. Гаврилюк, КНТЕУ; Каф. готельно-ресторанної справи. – 384/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 18 c. – 18,00.
- Економіка готелів і ресторанів [Текст] : робоча програма / авт. Т.І. Ткаченко, В.Г. Міска, М.В. Кулик, С.П. Гаврилюк, КНТЕУ; Каф. готельно-ресторанної справи. – 363/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 33 c. – 25,00.
- Економіка готелів і ресторанів [Текст] : робоча програма / авт. Т.І. Ткаченко, В.Г. Міска, М.В. Кулик, КНТЕУ; Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 1243/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 42 c. – 43,00.
- Економіка готелів та ресторанів [Текст] : програма / авт. Т.І. Ткаченко, В.Г. Міска, М.В. Кулик, С.П. Гаврилюк, КНТЕУ; Каф. готельно-ресторанної справи. – 378/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 18 c. – 19,00.
- Економіка готельного та ресторанного господарства [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. Т.І. Ткаченко, В.Г. Міска, С.П. Гаврилюк, О.О.Каролоп; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 752/11 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 70 c. – 17,00.
- Економіка готельного та ресторанного господарства [Текст] : Збірник тестових завдань / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. Т.І. Ткаченко, В.Г. Міска, С.П. Гаврилюк, О.О.Каролоп. – 472/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 70 c. – 10,89.
- Економіка підприємства [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до виконання курсових робіт / авт. Т.І. Ткаченко, С.П. Гаврилюк; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 194/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 30 c. – 14,00.
- Економіка підприємства [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. Т.І. Ткаченко, С.П. Гаврилюк, Т.П. Дупляк; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 1452/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 30 c. – 16,00.
- Економіка підприємства. Менеджмент підприємства[Текст] [Текст] : методичні рекомендації до виконання курсових робіт / авт. Т.І. Ткаченко, В.В. Білик, С.П. Гаврилюк; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 435/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 37c. – 16,00.
- Економіка підприємств готельного та ресторанного господарства [Текст] : Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. В.Г. Міска, С.П. Гаврилюк, О.О.Каролоп. – 130/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 54 c. – 4,59.
- Економіка підприємства ресторанного господарства [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. В.Г. Міска, С.П. Гаврилюк. – 1050/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 34 c. – 10,15.
- Економіка ресторанів [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. В.Г. Міска, М.В. Кулик;КНТЕУ; Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 200/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 21 c. – 22,00.
- Желтый чай [Текст] // Питание и общество. – Москва, 2010. – № 2. – С. 14.
- Збірник тестових завдань з курсу "Економіка ресторанного господарства" для студентів всіх форм навчання [Текст] / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. В.Г. Міска. – 1087/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 24 c. – 4,00.
- Інформаційний пакет.Напрям підготовки 0517 "Харчова технологія та інженерія" [Текст] : Професійне спрямування (спеціальність) "Технологія харчування" ("Технологія харчування,ресторанна справа та сервіс") / Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – К. : КНТЕУ, 2007. – 87с. – (European credit transfer system (ECTS)). – 15,29.
- Інформаційний пакет.Напрям підготовки 0517 "Харчова технологія та інженерія" [Текст] : Професійне спрямування (спеціальність) "Технологія харчування" ("Технологія харчування,ресторанна справа та сервіс") / Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – К. : КНТЕУ, 2006. – 87с. – (European credit transfer system (ECTS)). – 14.35.
- Інформаційні технології в готельно-ресторанному бізнесі [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; авт. С.В. Мельниченко, Н.І. Ведмідь. – 785/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 18 c. – 8,16.
- Інформаційні технології в митній справі (Текст) [Текст] : робоча програма / Авт. В.П. Чернякін, М.А. Богданевич; КНТЕУ, Каф. економічної кібернетики та інформаційних систем. – 1106/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 15 c. – 18,00.
- Конкурентоспроможність підприємств ресторанного господарства [Текст] : Програма курсу для студентів професійного спрямування 6.050200"Менеджмент організацій" варіативної компоненти 6.050200.04"Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" денної форми навчання / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. Г.Т.П`ятницька. – 653/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 15 c. – 8,08.
- Конкурентоспроможність підприємств ресторанного господарства [Текст] [Текст] : Опор. конспект лекцій / Уклад.Г.Т.П'ятницька. – К. : КНТЕУ, 2007. – 76с. : табл. – Бібліогр.:с.74-76. – 8,84.
- Конкурентоспроможність підприємств ресторанного господарства [Текст] : Програма курсу для студентів спеціальності 8.091711 "Технологія харчування" спеціалізації 01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / Каф. готельно-ресторанного та тур. бізнесу; уклад. Г.Т. П'ятницька. – 804/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 10 c. – 2,65.
- Кофе, который мы выбираем [Текст] // Рестораторъ. – К., 2004. – №7-8. – С.48-49.
- Кофейня - это просто? [Кофейня достаточно прибыльный бизнес] [Текст] // Гостиница и ресторан: бизнес и упраление. – М., 2004. – №8. – С.36-51.
- Летняя площадка заведения общественного питания in optima forma [Текст] // Рестораторъ. – Київ, 2011. – № 5 (83). – С. 40-42.
- Логістика у ресторанному господарстві [Текст] : Ситуаційні вправи (кейси) / Каф. технології і організації ресторанного господарства ; уклад. Н.М. Зубар, М.Ю. Григорак. – 625/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 50 c. – 10,98.
- Методичні рекомендації до виконання дипломних магістерських робіт [Текст] / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. Т.І. Ткаченко, В.В. Білик. – 1068/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 50 с. – 8,76.
- Моніторинг світового ринку готельних та ресторанних послуг [Текст] : Програма дисципліни / Каф. готельно-ресторанного та тур. бізнесу; уклад. М.Г.Бойко. – 824/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 10 c. – 3,09.
- Наскрізна програма практики [Текст] [Текст] / авт. Т.Є. Литвиненко, Т.О. Марцин, А.М. Расулова, В.С. Михайлик; КНТЕУ,Каф. технології і організації ресторанного господарства, Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 180/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 19 c. – 20,00.
- Не только крыша над головой. В гостях также важно организовать питание гостей [Текст] // Ресторанная жизнь. – Дн., 2006. – № 4. – С. 18-19.
- Обслуживание на предприятиях общественного питания [Текст] : Учеб.пособие для колледжей,профессионально-технических училищ / Авт.-сост.Л.А.Радченко. – Ростов на/Д : Феникс, 2001. – 384с. – (Учебники XXI века). – ISBN 5-94798-262-5 : 21.60.
- Опыт по достойным ценам. Теория и практика сотрудничества на условиях франчайзинга [Текст] // Продукты питания. – Київ, 2009. – № 6. – С. 6-8.
- Организация объекта общественного питания (Развития ресторанного бизнеса в Украине) [Текст] // Торговое дело. – К., 2006. – № 12. – С. 40-43.
- Організація виробництва та організація обслуговування [Текст] : методичні рекомендації і тематика курсових робіт із дисциплін для студентів спеціальностей 7.09171101 "Технологія харчування" та 7.05020104 "Менеджмент організацій" усіх форм навчання / уклад.: Т.Є. Литвиненко, І.А. Антонюк; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 119/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 32 с. – 3,85.
- Організація ресторанного господарства [Текст] : програма дисципліни для студентів професійного спрямування 6.091711 "Технологія харчування" варіативної компоненти 6.09171101 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад. Т.Є. Литвиненко; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1049/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 45 с. – 4,60.
1
2
3
4
5
6
7
|