Електронний каталог

227
К64          Конкурентоспроможність підприємств ресторанного господарства [Текст] : Програма курсу для студентів спеціальності 8.091711 "Технологія харчування" спеціалізації 01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / Каф. готельно-ресторанного та тур. бізнесу; уклад. Г.Т. П'ятницька. – 804/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 10 c. – 2,65.


ББК У424.1+У9(4Укр)424.1

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 3 Завантажень: 2





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'