Електронний каталог
крахмал. крохмаль
Документи:
- Технология, технохимический контроль и учет крахмало-паточного производства [Текст] / М. Е. Бурман, Б. К. Бычков, Б. А. Векслер, Е. Я. Жарова. – 3-е изд., перераб. и доп. – М. : Пищевая промыщленность, 1972. – 411с. – 1,08.
- Кириченко, Л. С. Крохмаль,цукор,мед та кондитерські вироби [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів,які навчаються за освітньо-професійною програмою бакалавра з напряму "Торгівля" / Л. С. Кириченко. – К. : КНТЕУ, 2006. – 359с. – (Товарознавство). – Бібліогр.:С.356-359. – ISBN 966-629-232-7 : 26.11; 27.00; 32.00.
- Технология пищевых производств [Текст] : Учебник для студентов вузов / Л. П. Ковальская, И. С. Шуб, Г. М. Мелькина, Н. Н. Шебершнева ; Под ред.Л.П.Ковальской. – М. : Колос, 1999. – 752с. – (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). – ISBN 5-10-003283-9 : 65.00.
- Костенко, В. Г. Производство крахмала [Текст] / В. Г. Костенко, А. Е. Овчинников, В. М. Горбатов. – М. : Пищевая промышленность, 1975. – 207с. : ил.,табл. – (Для кадров массовых проф.). – 0.38.
- Лисий, О. В. Удосконалення технології киселів швидкого приготування шляхом використання рослинних добавок [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Лисий О. В. ; 05.18.01 - технологія хлібопекар. продуктів, кондитор. виробів та харч. концентратів. – Київ : НУХТ, 2016. – 21 с.
- Товароведение крахмала,сахара,кондитерских,вкусовых,молочных продуктов и жиров [Текст] : Учебник для экономических вузов / М. Е. Мельман, И. А. Мисник, И. С. Логоткин, В. Г. Сильянов. – М. : Экономика, 1966. – 504с. – 1.28.
- Мэнли, Д. Мучные кондитерские изделия [Текст] = Tecnology of biscuits,crackers and cookies / Д. Мэнли ; Пер.с англ. – СПб. : Профессия, 2003. – 558с. : илл. – (Научные основы и технологии). – ISBN 5-93913-046-1 : 270.00.
- Пастух, Г. С. Розроблення технології пектину із вторинної картопляної сировини [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Пастух Г. С. ; 05.18.05 - технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2018. – 21 с.
- Пічкур, В. Я. Використання екструзійних видів крохмалю для інтенсифікації приготування харчоконцентратів обідніх страв [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Пічкур В. Я. ; 05.18.01- технологія хлібопекар. продуктів,кондитер. виробів та харч. концентратів. – Київ : НУХТ, 2016. – 20 с.
- Сирохман, І. В. Товарознавство цукру,меду,кондитерських виробів [Текст] : Підручник для студентів вищих навч. закладів / І. В. Сирохман. – 2-ге вид.,перероб.,доп. – К. : Центр учбової літератури, 2008. – 616с. – Бібліогр.:С.592-593. – ISBN 978-966-364-694-7 : 110.85.
- Стефаненко, С. П. Товарознавство харчових продуктів [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / С. П. Стефаненко, С. С. Бевза. – Вінниця : ДКФ, 2004. – 477с. : іл. – Бібліогр.:С.476-477. – ISBN 966-7151-44-1 : 20.00.
- Стрижак, С. Г. Технологія млинцевого напівфабрикату з використанням покращуючих добавок [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Стрижак С. Г. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – Х. : ХДУХТ, 2003. – 18с.
- Технология крахмала и крахмалопродуктов [Текст] / Н. Н. Трегубов, Б. К. Бычков, Б. А. Векслер, С. Ф. Кравченко ; Под ред. Н.Н.Трегубова. – 4-е изд.,перераб.и доп. – М. : Пищевая промышленность, 1970. – 572с. – 1.41.
- Технология крахмала и крахмалопродуктов [Текст] / Н. Н. Трегубов, Е. Я. Жарова, А. И. Жушман, Е. К. Сидорова ; Под ред. Н.Н.Трегубова. – 5-е изд.,перераб.и доп. – М. : Легкая и пищ. пром-ть, 1981. – 472с. – 1.40.
- Чепурной, И. П. Товароведение и экспертиза кондитерских товаров [Текст] : Учебник для студентов высших учеб.заведений,обучающихся по специальности "Товароведение и экспертиза товаров" / И. П. Чепурной. – 3-е изд. – М. : Дашков и К, 2007. – 414с. – Библиогр.409с. – ISBN 5-91131-351-0;9785947980431 : 54,96.
- Шепелев, А. Ф. Товароведение и экспертиза вкусовых и кондитерских товаров [Текст] : Учеб.пособие для студентов высших учеб.заведений,обучающихся по экономическим специальностям / А. Ф. Шепелев, И. А. Печенежская, К. Р. Мхитарян. – Ростов на/Д : Феникс, 2002. – 540с. – (Учебники,учебные пособия). – ISBN 5-241-02093-2;9795222020936 : 25.95.
|