Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л99
С85
Стрижак, С. Г.
Технологія млинцевого напівфабрикату з використанням покращуючих добавок
[Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Стрижак С. Г. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – Х. : ХДУХТ, 2003. – 18с.
УДК 664.653
ББК Л994
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/Н/напівфабрикати
Каталог книг/Ж/желатин
Каталог книг/Д/добавки
Каталог книг/Х/харчові добавки
Каталог книг/Т/тісто
Каталог книг/В/виробництво напівфабрикатів
Каталог книг/К/крахмал. крохмаль
Статистика використання: Видач: 1
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'