Електронний каталог
Вербій В.П.
Документи:
- Загальна технологія харчових продуктів [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.В.П.Вербій. – К. : КНТЕУ, 2002. – 100с. – 5.97.
- Загальна технологія харчових продуктів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.В.П.Вербій. – К. : КНТЕУ, 2006. – 113с. : табл. – Бібліогр.:с.113. – 9.66;5.97.
- Загальна технологія харчових продуктів [Текст] : методичні вказівки до виконання курсових робіт для студентів товарознавчого факультету / уклад. В.П. Вербій, О.Л. Романенко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 45/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 20 с. – 2,40.
- Загальна технологія харчових продуктів [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів напряму підготовки 0503 "Торгівля" денної форми навчання / уклад. В.П.Вербій; Каф.товарознавства та експертизи прод.товарів. – 706/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 30 с. – 3.17.
- Матеріалознавство та основи технології виробництва товарів [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / авт. Н.В. Мережко, Т.А. Караваєв, ВП. Вербій, Л.В. Андрієвська; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 222/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 54 с. – 17,00.
- Матеріалознавство та технологія виробництва товарів [Текст] : Програма / Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів, каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів; уклад. Н.В. Мережко, Н.К. Зіміна, О.І.Сім"ячко, В.П.Вербій. – 1112/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 14 c. – 5,64.
- Матеріалознавство та технологія виробництва товарів [Текст] : Методичні рекомендації до виконання курсових робіт / Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів, каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів; уклад. Н.В. Мережко, Л.В. Черняк, В.П.Вербій, Н.С. Ясинська. – 532/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 22 c. – 6,06.
- Матеріалознавство та основи технології виробництва товарів [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. Н.В. Мережко, Н.К. Зіміна, О.І. Сім'ячко, Т.А. Караваєв, В.П. Вербій, Н.С. Ясинська; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів, каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – 134/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 34 c. – 12,00.
- Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу "Основи товарознавства", розділ "Основи товарознавства продовольчих товарів" [Текст] : для студентів ФЕМП з фахів 7.05010801 "Маркетинг на ринку товарів та послуг", 7.05010802 "Рекламний бізнес", 7.050.13 "Комерційна діяльність" денної форми навчання / укл.: В.П.Вербій, Н.С. Ясинська; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 706/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 23 c. – 1.62.
- Методичні вказівки до проведення практичних занять з курсу "Загальна технологія харчових продуктів" [Текст] : із спеціальностей 6.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність", 6.050303 " Експертиза товарів та послуг" денної форми навчання / уклад. В.П.Вербій ; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 365/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 14 с. – 2.06.
- Методичні рекомендації до самостійної роботи з курсу "Загальна технологія харчових продуктів" [Текст] : для студентів спеціальності 6.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність", заочної форми навчання / уклад. В.П. Вербій; Каф. товарознавства та експертики продовольчих товарів. – 643/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 27 с. – 3,06.
- Основи товарознавства. Продовольчі товари [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.: В.П. Вербій; Каф.товарознавства та експертизи харч.продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 146 с. : іл. – Бібліогр.: с.146. – 19.55.
- Основи товарознавства продовольчих товарів [Текст] [Текст] : тестові завдання для контролю знань студентів факультету економіки, менеджменту та права / авт. Н.С. Ясинська, А.А. Самойленко, В.П. Вербій, В.В. Ващенко; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 01/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 66 c. – 16,00.
- Основи товарознавства [Текст] : програма та робоча програма для студентів факультету економіки, менеджменту і права за напрямом підготовки "Економіка і підприємництво" та "Менеджмент" / уклад. В.П. Вербій; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 49/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 20 с. – 7,31.
- Основи товарознавства продовольчих товарів [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів заочної форми навчання / уклад. В.П.Вербій; Каф. товарознавства та експертизи прод. товарів. – 830/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 25 c. – 3,20.
- Основи товарознавства. Продовольчі товари [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад.: В.П. Вербій; Кафедра товарознавства та експертизи харчових продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 146 с. : іл. – Бібліогр.:с.146. – 22.89.
- Основи товарознавства. Харчові продукти [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: В.П. Вербій, С.О. Белінська; каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 147 с. – Бібліогр.:с.146-147. – 28.00.
- Основи товарознавства [Текст] [Текст] : прод. товари:опор. конспект лекцій / Каф.товарознавства та експертизи харч. продуктів; уклад.: В.П.Вербій. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 146с. : іл. – Бібліогр.:С.146. – 15.25.
- Основи товарознавства продовольчих товарів [Текст] : Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів денної форми навчання ОКР "бакалавр" / Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів; уклад. В.П. Вербій. – 626/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 34 c. – 4,71.
- Товарознавство продовольчих товарів.Розділ "Зерноборошняні товари" [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.:А.А.Самойленко,В.П.Вербій,В.В.Ващенко. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 118с. – Бібліогр.: с.118. – 11.99.
- Товарознавство продовольчих товарів.Розділ "Зерноборошняні товари" [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.: А.А.Самойленко,В.П.Вербій,В.В.Ващенко. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 118с. – Бібліогр.:с.118. – 11.79.
- Urchak, V. The researching of technological parameters of pasta producing with quality improver [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / V. Urchak, T. Yevseyenko, V. Verbiy // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 902-905.
- Verbiy, V. P. Ecology and nowaday food problems [Текст] / V. P. Verbiy, N. S. Yacinska ; Kiev State Trade-Economic University (Ukraine) // Ekologia wyrobow : II Miedzynarodowa konferencja. – Krakow : Pracownia poligraficzna Akademii Ekonomicznej w Krakowie, 2000. – C. 324-327.
- Вербій, В. П. Основи товарознавства продовольчих товарів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / В. П. Вербій. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 132с. – 7.69.
- Вербій, В. П. Основи товарознавства. Продовольчі товари.Практикум [Текст] [Текст] : навч. посіб. [для студ. вищ. навч. закл.] / В. П. Вербій. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 169 с. – (Товарознавство). – Бібліогр.:с.131-138. – ISBN 966-629-358-7 : 22.41.
- Вербій, В. П. Сучасні методи обробки харчових продуктів [Текст] [Текст] : навч.посіб. для студ. вищ. навч.закл. / В. П. Вербій. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 134 с. – ISBN 966-629-105-03 : 13.27.
- Вербій, В. П. Використання йодовмісних компонентів при виробництві м'ясопродуктів для профілактичного харчування [Текст] / В. П. Вербій, В. С. Михайловський // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.248-252.
- Вербій, В. П. Технологічні та хлібопекарські властивості нових сортів пшениці [Текст] / В. П. Вербій, О. О. Шовгун. – С.56-59. – (Сучасні проблеми товарознавства : Збірник наукових праць).
- Опорний конспект лекцій з курсу "Товарознавство продовольчих товарів" розділу "Товарознавство плодоовочевих товарів та грибів" [Текст] : Для студентів товарознавчого факультету спеціальності 7.050301 "Товарознавство і торгівля продовольчими товарами",7.050303 "Товарознавство і експертиза в митній справі" / В. П. Вербій, І. Ю. Кутліна, В. О. Осика, Н. С. Ясинська. – К. : КНТЕУ, 2002. – 74с. – 4.79.
- Вітер, Ю. А. Вплив камеді на вологоутримуючу здатність заморожених дерунів [Текст] / Ю. А. Вітер, В. П. Вербій // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.26-29.
- Михайловський, В. С. Товарознавча характеристика кров"яної ковбаси з морськими водоростями [Текст] / В. С. Михайловський, О. Л. Романенко, В. П. Вербій // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2002. – С. 222-224.
- Орлов, М. П. Формування ароматосмакових властивостей ферментованих овочів [Текст] / М. П. Орлов, В. П. Вербій // Споживча оцінка асортименту та якості товарів. – К. : КДТЕУ, 2000. – С. 149-154.
|